Nie jesteś zalogowany.
No nietety bylismy w dosyc odleglych od siebie czesciach Thaj . Wychodzi na to, ze bylaby szansa w Khao Lak ale kiepsko bylo z lacznoscia. Na Phuket bylo troche paniki po drugim trzesieniu ziemi w zeszlym tygodniu. Z tajskiej gazety angielskojezycznej dowiedzielismy sie, ze tego dnia plaza w Patong sie wyludnila - ludzie obawiali sie tsunami. Na szczescie nic sie nie stalo
czesc wracajac do alkoholi w tajlanii: mnie najbardziej smakowal rum sang som, a jesli chodzi o piwo to zdecydowanie najlepszy jest chang singha moim zdaniem przereklamowane choc zauwazylem, ze australijczycy i niemcy pija tylko singhe na zdrowie
Ja tez uwazam,ze Chang to najlepsze,tajskie piwo:)Singha tez nam nie smakowalo,jest popularne,bo najtansze,ale juz lepsze jest Leo i Tiger!
katerina: zgadzam sie z toba, z tym tylko, ze singha jast najdrozszym tajskim piwem
Kasiu, to prawda - Singha to najdrozsze z tajskich piw. A oczywiście najlepszy jest Chang
Mikus,Kangur w takim razie chyba cos zle zapamietalam z ta cena Singha;)))
A co to za roznica Grunt, ze Chang i tak najbardziej nam wszystkim smakowal
...w tajskim klimacie wszystkie alkohole smakowały znakomicie....jedne mniej,inne wiecej.....byle było tego duzo....ale jednak Chang góra........
tym bardziej, że Chang posiada w sobie śladowe ilości amfetaminy...
O proszę... to już wiem, czemu Chang tak bardzo mi smakował
Ha, ja nawet mam kilka butelek Changa w lodowce i rozumiem dlaczego mnie tak do nich ciagnie
Ostatnio edytowany przez kangur (2012-10-15 15:39:35)
Tajskie piwka są rewelacyjne, Chang zdecydowanie najlepsze Przy takim gorącu i parówce zimne piwko wchodzi i chłodzi Miejscowe mocne trunki może nie najsmaczniejsze ale są bardzo tanie i swoje robią, a w przecież o to chodzi
Podzielam wasze zdanie panowie. W tamtejszym klimacie piwko jest the best. Co ciekawe, tajskie piwa, choc niezbyt mocne (a normalnie wole piwa mocniejsze i bardziej wyraziste), smakuja wysmienicie i doskonale gasza pragnienie. Co do tajskich whiskaczy to zeczywiscie dobrze smakuja z zimnym sokiem ananasowym
Calkowicie sie z wami zgadzam- piwko w tropikach smakuje najlepiej, a tajskie w szczegolnosci
Kurcze, znowu jestem w opozycji Pijałem Changa i w Taj i w Pol ale bardziej smakowało mi jednak Singha.
Ostatnio edytowany przez Matys (2015-03-29 18:46:01)