Nie jesteś zalogowany.
Witajcie,
Razem z organizatorem Międzynarodowych Targów Turystycznych ITM Warsaw przygotowaliśmy konkurs. Aby wziąć w nim udział, należy przesłać nam swoje najlepsze zdjęcie z wakacji, za pomocą formularza na stronie konkursowej - http://www.travelmaniacy.pl/konkurs
Do wygrania:
- materiały do nauki języka hiszpańskiego (program komputerowy - 4xCD + książka) oraz książka... do nauki języka japońskiego, wydawnictwa EDGARD;
- książki NATIONAL GEOGRAPHIC: kreatywna fotografia cyfrowa oraz przewodnik po Chorwacji;
- bilety wstępu na Targi Turystyczne ITM Warsaw, odbywające się w dniach 27-29 stycznia w Centrum Expo XXI w Warszawie.
Najlepsze 10 zdjęć pokażemy na wystawie zorganizowanej w trakcie targów.
Zapraszam do udziału
chciałam dodac zdjecia ale w polu opis zdjecia moge tylko dwie literki napisac
Rzeczywiście, był mały błąd pod niektórymi przeglądarkami - właśnie zostało naprawione - dziękuję za informację
no to już próbuje
widzę, że działa
działa działa
dodałam może się uda
super sprawa z tym konkursem.....no to próbujemy......
no juz troche zdjęć jest zamieszczonych, super pomysł, też musimy spróbować i zamieścić swoje
Fajnie , na pewno i ja coś dodam
A mam pytanie ... można dodać tylko jedno zdjęcie ?
Każdy uczestnik konkursu może dodać max. 3 zdjęcia.
Ok , dzięki bardzo dodam pewnie 3 haha
Ja też poszłam na maxa
P.S. Nie wrzucajcie za dużo zdjęć bo moje szanse zmaleją
Ostatnio edytowany przez beatag83 (2012-01-02 21:26:45)
haha moje też zmaleją ... ale jeszcze mam pytanie : Jeżeli wstawiłem zdjęcie pionowe a podgląd zdjęć do konkursu jest poziomy to czy to zdjęcie będzie jako poziome czy zostanie takie poziome jak na podglądzie ... jakie będzie oceniane ?
Ooo ... Fresh ty jesteś organizatorem ? możesz usuwać zdjęcia z stamtąd ?