Nie jesteś zalogowany.
w marcu mam do zorganizowania konferencję w Biłgoraju, sama pochodzę z Lublina i miasta nie znam, możecie polecić raz jakąś salą konferencyjną, dwa miejsce na nocleg dla około 20 osób? będę musiała pomyśleć też o cateringu, ale to już może później.
popytaj w szkole czasami wynajmują za parę złotych sale w popołudniowych lub wieczornych godzinach
Kombinować jak koń pod górę? A komu się chce? Moim zdaniem można to załatwić w jednym miejscu, wyjdzie zdecydowanie taniej. Nie możliwe że w hotelach nie mają żadnych sal do wynajęcia... Może jakaś restauracja?
a gdzie znajdę wszystko w jednym miejscu? możecie mi coś konkretnego polecić, jakiś hotel? nie znam miasta i nie wiem sama jak się zabrać za szukanie
Szukałem zamiast Ciebie leniwcze - sprawdź sitarska.pl/hotel.html
Mi się wydaje bardzo dobra, z full wypasem. Widziałem też dużo pozytywnych opinii. Sprawdź, zadzwoń, dopytaj - tego za ciebie nie zrobię
Skoro jak piszesz jest tam "full wypas", to cena też będzie odpowiednia... Możesz napisać jak to prezentuje się pod tym względem?
Tutaj jest cennik za wynajęcie sali konferencyjnej sitarska.pl/dla_firm.html
Dla 20 osób wystarczy sala kominkowa, a 45 zł od godziny to nie jest wcale tak dużo Byłam tam kiedyś na pysznym obiadku, gdy jadąc na wakacje zahaczyłam o Biłgoraj. Mają naprawdę super dania regionalne.
Byłam kiedyś na podobnej konferencji zorganizowanej w tym hotelu. Bardzo fajne miejsce i dużym plusem jest to, że zapewniają pełne wyposażenie techniczne. No i oczywiście przepyszny dwudaniowy obiad. Nie zapomnę tego pysznego bigosiku;)
Nie wiem jak z salą konferencyjną, ale byłam na weselu w Sitarskiej, wiec jedynie na temat kuchni mogę sie wypowiedzieć Jedzenie jest smaczne, prawdziwa domowa kuchnia, choć znajdziesz też dania bardziej wyszukane, potrawy regionalne zachwycają smakiem, obsługa bardzo miła i kompetentna, zawsze służy pomocą. Pobyt wspominam bardzo miło
Myślę,że z samym hotelem czy też noclegiem,raczej nie powinno być żadnych problemów. Gorzej natomiast z salą konferencyjną. Tutaj ceny mogą być wyższe bo już hotel o dobrym standardzie ją posiada.
w Sitarskiej było ok, salę mają dobrze wyposażoną i dobre jedzenie i nie wyszło drogo, w większych miastach moja firma płaciła znacznie więcej, dlatego z oszczędności wyszły małe premie na tegoroczne święta wielkanocne
Minęło już trochę czasu,więc może napiszesz który hotel wybrałeś? Opinia mile widziana, to przyda się w przyszłości innym użytkownikom na forum.
W Sitarskiej miałem okazji być i delektować się ich pysznymi specjałami, a że jestem wybrednym smakoszem stwierdzam że sprostali moim wymaganiom Kuchnia niczego sobie, przy tym miła obsługa i świetna lokalizacja hotelu.
no już pisałam, że Sitarską, post wyżej nad Tobą Columbus24_pl
z jedzenia za standardowy obiad płaciliśmy bardzo przystępnie a porcje duże i sycące, ogólnie same plusy