Nie jesteś zalogowany.
Króciutki ten wstęp Super się Ciebie czyta Mimo, że dla mnie Meksyk to tort, a Japonia lizaczek
czekam na dalszą część z niecierpliwością
Świetnie zapowiadająca się relacja czekamy na dalszą część
Valion swietnie piszesz. Ciekawie i lekko sie czyta kazdy Twoj opis. Relacja napisana superowo.
Ja osobiscie wole jak opisujesz kazde miasto osobno ( latwiej pozniej znalezc jak sie potrzebuje)...
Czekam na ciag dalszy!
Super....teraz chyba my wezmiemy po dwa dni wolnego...na czytanie relacji....Valion na Krancu SwIATA........A le mi chyba tego potrezba.....Dawaj chłopie....
A dodam jeszcze,ze zaczęło sie zaje......Dawaj chłopie...dawaj....
Pisze, pisze się, aż klawiatura się dymi:)
Pisz Valion pisz...ten "wstęp" przeczytaliśmy szybciutko i czekamy na więcej.... Superowo!
Brawo Valion! Wlasnie wrocilam z calodziennej tyraczki i pierwsze co weszlam na TM i zabieram sie do czytania Twoich relacji. Poprawia mi humor DZIEKI WIELKIE!!!
No no no najpierw ze mnie robią Wojciechowska teraz scorbolamit hahahahaha jest dobrze hahaha
Witam, jestem nowa na forum, ale mam nadzieję, że moje zdanie liczy się tyle samo, co stałych użytkowników . Wydaje mi się, że relacja z podróży najciekawiej zostanie przedstawiona, jeśli podzieli się ją na części według regionów.
Teoretycznie, zachowując chronologię zdarzeń i odwiedzanych miejsc, można zachować podział na regiony, bowiem i tak opisujesz kolejne regiony bo nie można przemieszczać sięw czasie i przestrzeni
Moim zdaniem najlepsza relacja to w tych czasach videorelacja:) Fajnie by było zobaczyć to tak jakby się tam było, żeby pokazać fajne miejsca,ale nie takie komercyjne, które są pokzaywane ciągle w telewizji
Właśnie wybieram się do Japonii, i juz wiem, że będzie to o wiele prostsze, bo zyskałem wiele cennych wskazówek, tak, więc takie relacje są bardzo potrzebne i bardzo pomocne, fajnie, że ktoś dzieli się swoimi doświadczeniami i wiedzą , ja z pewnością też się podzielę