Nie jesteś zalogowany.
fajnych wakacji i wypoczynku rzycze pzdr
Grzesiek życzymy wspaniałego wypoczynku, mnóstwo wrażeń i pięknych fotek. Utrwalaj wszystko na zdjęciach aby móc podzielić się z nami wszystkim co zobaczysz. Niech wakacje trwają jak najdłużej a czas mija w żółwim tempie Pozdrawiamy
dzięki za pozdrowienia, czekam z niecierpliwością na zdjęcia i relacje
Grzechu, zycze Wam swietnych wakacji...czekamy na fotki
Serdecznie wszystkim dziekuje Bali jest piekne...uzywamy ile sie da
Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich ! Grzesiek
pozdawiam owniez zyczac wspanialego urlopu.Wspominam tez szcegolnie piekne zakatki Bali.
Czesc. Na Bali przygotowania do Silence Day, procesje i uroczystosci religijne, b. ciekawe. Pojutrze zaraz opuszczania terenu hotelu, potem ruszamy kontynuowac dalszy podboj wyspy. Pozdrawiam serdecznie, Grzesiek
pozdrowionka Kangurku już się nie mogę doczekać Twoich pieknych fotek
Pozdrawiamy i baw się dobrze
Pozdrawiam i zycze udanych wakacji
Ja tez pozdrawiam i zycze wspanialych egzotycznych wakacji
Serdecznie dziekuje wszystlim za pamiec, pozdrowienia i zyczenia. Wlasnie wrocilismy...opaleni i zadowoleni. Bali jest piekna i bardzo, bardzo ciekawa i egzotyczna. Widoki, kultura, swiatynie, jedzenie, piwo, ludzie, itd, itp naprawde wspaniale. Pozdrawiam wszystkich TMowcow cieplutko !!! Grzesiek
Ostatnio edytowany przez kangur (2012-03-30 12:53:38)
Witaj Kangurku!
Super,ze tak udal sie Wam pobyt na Bali!Z niecierpliwoscia czekam na fotki i wrazenia z podrozy,tym bardziej,ze ja chyba tez zdecyduje sie na Indonezje,a po Twoich fotkach to wybor pewnie nie bedzie trudny:D
no to Kangurku- odeśpij podróż i zabierz się za wklejanie fotek i opisy!!!
Dzieki serdeczne Fotki juz mam na kompie, jutro zaczne segregowac...a duzo tego
Pozdrawiam serdecznie