Nie jesteś zalogowany.
Byłem w Egipcie w lutym tego roku. Moje pierwsze prawdziwe wakacje i super je wspominam. Gdybym miał polecić wycieczki to z tych tańszych gorąco polecam Raas Mohamed i nurkowanie w rafach, piekna sprawa, gatunki ryb kich nie zobaczycie nigdzie indziej i Kolorowy Kanion oraz jazda jeepem do niego. Nas kierowca tak wytrząsł, że myślałem, że nie dojedziemy, ale dziś miło to wspominam. No i Blue Hole niedaleko miejscowości Dahab. Piękna sprawa. No a jeśli kogoś stać na droższe eskapady to Kair, Luxor i Jerozolima. Generalnie wszędzie potrzebne wizy.
słuchajcie a co powiecie o biurze wycieczek fakultatywnych LMEGYPT z Hurghady? Pani z naszej polskiej Agencji turystycznej polecała, ciekawa jestem jakie są Wasz opinie? Ktoś korzystał?
Właśnie wróciłam z Hurghady. Sprawdziłam biuro LM Egypt, o którym wcześniej pisałam i muszę przyznać, że mają dużo niższe ceny wycieczek fakultatywnych niż u rezydenta. Jeśli ktoś jest zainteresowany cenami piszcie na priv, mam ich ulotkę. Byłam w Luxorze, Kairze, nurkowanie na rafach i Jeep Safari z przejażdżką na wielbłądach - wszystkie wycieczki polecam! Egipt jest cudowny!
....tak na marginesie....czekamy na relacje....i zdjecia
Quady na pustyni - polecam
Zwlaszcza przy zachodzie slonca:)
Wiadomo, przy zachodzie słońca wszystko i wszedzie jest piekniejsze