Nie jesteś zalogowany.
Planuje w czerwcu jechać ze znajomymi do Bułgarii, co wybrać Zlote Piaski czy Obzor? Mam wrażenie że wszyscy jeżdzą do złotych piasków i obawiam się oromu turystów.
Zlote Piaski , typowy kurort z duza iloscia hoteli, przewaznie molochow , kiedys nastawiony na zachodniego turyste.Dlatego tez jest tam do dzis dosyc drogo w porownaniu z pozostalymi miejscowosciami wczasowymi.Proponowalbym trzecie wyjscie- Neseber,zabytkowe , piekne miasto.
także polecam Złote Piaski
Stawiam na Neseber;)
ja do Bulgarii jezdzilam jak mialam 3-4 lata, wiec niewiele moge pamietac. Za kazdym razem byly to Zlote Piaski. Teraz to podobno juz nie ten klimat...
ja 15 czerwca wybieram się na Złote Piaski
pochwalę się bo właśnie dokonałam przelewu --> http://uni-travel.pl/Wycieczki/Bulgaria/Park-Hotel-Golden-Beach.html?pid=58&tripTransport2=AIR&tripTransport=0&tripStartflight=15.06.2009&tripPrice=-&tripCountryName=145:0&tripHotel_category=&tripDays=&tripTrip_range=2&nazwaKodHotelu=&trip_onlyFM=0&trip_onlyLM=0&submit=&tripFrom=2&tripBoard=5&tripRoom=&fromList=1
prawda, że cudnie?
jak wrócę to wam opowiem jak było
a ja 16lipca jade do złotych piasków:)
To prawda sporo osób wybiera złote piaski, ale to dlatego, że sa tego warte. Na prawdę piękne miejsce. Jeśli ktoś lubi kurorty to polecam;)
Zależy czego szukasz. Obzor z wymienionych miejscowości jest najtańszy. Neseber ładny ale drogi, można tam wpaść na jednodniową wycieczkę. m.
Ja lubię też czasami poleniuchować na plaży dlatego polecam Słoneczne Piaski
W wielu miejscach spotkasz turystów, więc tutaj ciężko pisać o spokoju.. Jednak mimo wszystko polecałbym Złote Piaski,to popularny kurort turystyczny wiec i z miejscem nie będzie problemu. Pozostaje kwestia budżetu jaki posiadasz na urlop.
Ja też uważam, że warto pojechać do złotych piasków. Na prawdę fajna miejscowość wypoczynkowa. Może i jest trochę drożej niż w innych kurortach, ale nie przesadzajmy, super drogo to tam nie jest
Obydwie miejscowości są atrakcyjne pod względem turystycznym, jednak jeżeli nie chcesz spotykać tłumów turystów, to proponuję Obzor. Złote Piaski to coś dla tych lubiących imprezy.
A jakieś ciekawe miejsce dla ludzi nie lubiących tłumów i imprez? Bułgarskie plaże podobno są piękne, tylko że szukamy ze znajomymi raczej cichego miejsca, a nie kurortu. Jakieś propozycje? Pozdrawiam i z góry dzięki.
niestety nie będę wstanie Ci pomóc, bo właśnie zarezerwowałam wyjazd do Złotych Piasków. jadę ze bp margotravel, hotel althea. Może ktoś może coś więcej powiedzieć o miejscu?
Cieszę się z tego, że wieczorem będzie gdzie usiąść, pobawić się...bo jak kurort to na pewno rozrywki nie zabraknie! orientujecie się jak z cenami na miejscu?