Nie jesteś zalogowany.
Jak w temacie . Dominikana zbliza sie wielkimi krokami a ja nic jeszcze nic nie wiem:)) Jakie fakultety polecacie, ich ceny , jakies atrakcje dla malucha , a najbardziej interesuja mnie ceny nurkow bo nie wiem na jakie koszta sie nastawic ) pozdrawiam
Niestety nie bylam jeszcze na Dominikanie,ale zawsze zachwycaly mnie fotki z wyspy Saona polaczone z zachwytami znajomych nad ta rajska wycieczka fakultatywna:D
wyspa Saona rzeczywiscie jest piekna!! lazur morza, plaża i wogóle wszystko na tej wyspie to istny raj jak dla mnie myslę że dla Nelki już same pluskanie sie w ciepłym morzu to bedzie mega atrakcja
http://www.colonialtours.com.do/EnglishExcursions.htm -Ania moze ta strona cie zainteresuje....
Dzieki wielkie wszystkim )
Kasiu Nelka juz sie cieszy ze bedzie mogła jesc lodow do woli )
Fresh poradnik przeczytany )
kasiu dzieki za stronke )
Ania...dopiero teraz doczytałam,ze jedziesz ze swoja Nelką......Gdyby moja Nelka była mała to zabrała bym ja do Manati Parku-jest tam mnostwo pieknych papug i mozna mieć z nimi za dolara bardzo blizki kontakt......
Aniu,,,,,ja juz leniuchuje na cudownej Dominikanie.....Wykupilismy pakiet wycieczek......Saona-musimy tam wrócic obowiązkowo-VIP z miasteczkiem altos i innymi atrakcjami-70 $,catalina całodniowa z nurkowaniem -60$,Samana i cayo levantado-130 $,santo domingo 65$-myślę,ze przy wiekszej grupce cos bardziej się utarguje.......Teraz tylko trzeba byc dobrej myśli ,zeby nie było ulewy tropkalnej-wszak maj to najbardziej deszczowy miesiac na Dominikanie.....
Kasiu udanego urlopu i super pogody!
Oby pogoda sprzyjała! udanego urlopu
kasiu jak pogoda teraz na Dominikanie?? ja patrze na pogode i ciagle pada... masakra jak znow bedziemy miec deszcowy urlop jak w Tajlandii ...
kasiu mozesz dla mnie sprawdzic w jakiej cenie jest wyprawa na Pico Duarte?? to ten najwyzszy szczyt na karaibach w Coldylierach ...
kasiu dzieki za ceny a to są z hotelu czy na miescie znalezliscie jakies biuro ??
kasiu swietnej pogody zycze i spokojengo wypoczynku ) jeszce raz dzieki za info:)) My jeszce 7 dni yyuuppiii )
odpoczywaj Kasiulka
Kasu: zycze wspanialych wakacji, odpoczynku i zwiedzania! Bawcie sie dobrze Czekamy na fotki Pozdrawiam, Grzesiek
Ania....pico duarte-tutaj nikt nie umie mi powiedzieć nic na temat cen-tylko tyle,ze teraz raczej lepiej sie tam nie wybierać-badz,co badz-pora deszczowa a na zachodzie i w centrum najbardziej jest to odczuwalne.Wycieczki wykupilismy z kotelowego biura-były najtansze i dali spore znizki-a Saona nawet w tropikalnym deszczu jest rajska.
Jesli chodzi o deszcze....powiem tak-kapelusz słoneczny raczej mi się nie przydaje-wysokie filtry owszem,bo słońce daje sie we znaki nawet przez chmury.Parasol od deszczu mile widziany.U nas podało dwa razy wieczorem...ale spotkalismy dzis ludzi z Punta Cany i mowili,ze sa już kilka dni i leje im codziennie-wiec nie ma regóły na deszcz....Pakój sie i lec na cudna Dominikane........
dzieki kasiu bardzo ) wypoczywaj spokojnie ) i duzo sloneczka zycze )