Nie jesteś zalogowany.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich t-maniakow z Nowego Jorku. Wczoraj wieczorem miale okazje obejrzec wspanialy koncert Orkiestry Symfonicznej z Edynburga w slynnym Carnegie Hall, po ktorym wybralem sie na samotny spacer (niestety, bez aparatu) po Brodway'u i Time Square. Plany na dzisiaj to spacer (i moze zakupy) po 5tej Alei. Jutro Newport, a pojutrze Boston.
Hej Adam, dziękuję za pozdrowienia.
Jak wrócisz, chętnie obejrzymy Twoje zdjęcia, które jak zawsze na pewno będą super!
Udanego wyjazdu,
Pozdrawiamy ! udanej podróży
Dziękujemy za pozdrowienia! NY wielka sprawa,pewnie będą wspaniałe wrażenia i wspomnienia...Pozdrawiamy!
M&B
Dzieki i rowniez serdecznie pozdrawiam
pozdrawiamy, ciesz sę wyjazdem
Podróż moich marzeń z niecierpliwoscia czekam na relacje, dziekuje za pozdrowienia
WSPANIALEJ PODROZY I jak najwiecej wrazen!
Nowy Jork po podroz marzen mojego dziecinstwa. Z przyjemnoscia poogladam fotki.
Adam pozdrawiamy i udanego pobytu w wielkim miescie!
Dziękujemy za pozdrowienia Ojj... Nowy Jork - marzenie również moje
Dzięki za pozdrowienia! Ciekawe to co już za Tobą i wspaniałe jeszcze przed Czekam najbardziej na zdjęcia z Bostonu... ponoć najciekawszy na wschodnim wybrzeżu - osobiście nie byłam akurat tam
Wspaniałych wrażeń!
Istotnie, Boston robi oszalamiajace wrazenie. Najbardziej podobalo mi sie polaczenie starej architektury z najbardziej nowoczesna. Miejscowym architektom udalo sie to wspaniale. Obecnie szykuje sie na St. Johns w Nowej Funladii w Kanadzie.
Goraco pozdrawiam.
Adam, jak ja Ci zazdroszcze tych dalekich podróży, zwiedzasz kawał świata, jeśli nie cały świat
O, jeszcze Nowa Funlandia..., no, no, no, coraz ciekawiej! Pomyślności!
Pozdrawiam
Kolejny przystanek juz w Europie: pojutrze Rejkjawik.
Chociaz robi sie coraz chlodniej, to pozdrawiam goraco.