Nie jesteś zalogowany.
Od kilku dni staram sie zablokować wakacje i mam Metalliki w głowie moze wy mi pomozyecie mam do wyboru Minorke, Ibize lub Portugalie (Portimao) wczasy we wrzesniu. Liczę na Wasza pomoc
oj....chciała bym miec mętliki w głowie z takiego powodu......A tak właściwie,to wszystko zalezy np.od tego czego oczekujesz od wakacji....moze sie sprecyzuj.....
Chcielibysmy odpoczac od pracy ludzi itp
Na Ibizie napewno się nie odpocznie
minorka jest spokojną, malowniczą wyspą..
Super dzięki! Jakieś przydatne informacje o Minorce??
apaker,
wszędzie można znaleźć miejsca bardziej i mniej spokojne (nawet na mega-imprezowej Ibizie!); ale tak jak Ci już tu napisano- są miejsca typowo imprezowe (Ibiza, Majorka), gdzie jednak też znajdziesz ustronne zakątki, i są takie znacznie bardziej ciche, i dziko piękne (Minorka).
A może pomyśl o włoskiej Kalabrii??? (też mam na nią chrapkę na przyszły rok)
Cicho, dziko, spokojnie, i mało turystów.... to może być Raj!
Ibiza jest rzeczywiscie bardziej rozrywkowa,co do Minorki Piea ma racje....a co do włoskiej Kalabrii-to jest przepiekne miejsce na cudowny odpoczynek......To jest jedno z tych miejsc gdzie bym chetnie wróciła.....
Kalabrii przepiękne !!!!!'
Ibiza...droga i mocno przereklamowana..można tam odpocząć ale lepiej trzymać się z dala od San Antonio i Evissy (stolicy). Minorka bardziej spokojna i zrelaksowana. Ja bym wybrała jednak Portugalię
Ja wybrałbym Ibize! Od zawsze chcialem tam jechac, ale w sumie wszystko zalezy od Ciebie!