Nie jesteś zalogowany.
Uwielbiam góry, to one napawają mnie zawsze siłą gdy się wspinam, to z nich uwielbiam obserwować świat! Nie ma nic bardziej zachwycającego, a satysfakcja po wsponaczce - osiągniećiu celu - nie równa się z niczym. OLubię też spacerować bo to mnie uspokaja! Kocham morza, jeziora i rwące rzeki, ale najbardziej gówy. I tu mogę wielu zaskoczyć nasze polski góry i ta niskie jak Gorce i Tatry! A WY? CZY WY TEŻ KOCHACIE GÓRY????
góry-całe moje życie...
Kocham nasze polskie góry. Krajobraz zmienia się z każdym obrotem ciała i to jest cudowne, nie ma monotonii.
ja też się podpisuje, kocham góry w planach mam zwiedzić wszystkie polskie i z zagranicznych ile się da:)
I ja też dołączam do tego "klubu"...
Góry zajmują pierwsze miejsce na liście terenów, jakie kocham!
I - podobnie jak Myszka - zaczynałam od polskich gór (pozostały mi jeszcze nie tknięte G.Świętokrzyskie), a teraz - stopniowo poznaję góry wyższe, i coraz wyższe... Wszystkie mają swój niepowtarzalny klimat, urok, zachwycają, budzą podziw, szacunek... i wiele innych jeszcze emocji
Pozdrawiam Góromaniaków!
Kocham każde gory, a najbardziej Nasze Polskie. Ile wspaniałych wspomnień mam właśnie z gór. I z wczasów z rodzicami, i z kolonii...na pierwsze wakacje z naszym synem tez jeździliśmy w góry. Zanim nas pognalo na koniec swiata nie było roku żebyśmy nie pojechali w Tatry, Gorce, do Wisły, na Słowację...Podczas następnej wizyty w Kraju napewno spedzimy tydzień lub dwa w górach...Nigdzie indziej człowiek nie czuje sie częścią natury tak jak wobec majestatu gór...
Gory to moj konik. Kocham je i najlepiej mi sie w ich towarzystwie odpoczywa. Ale ile frajdy sie ma jak czlek wlezie po sapaniu na jakis szczyt i zobaczy te przecudne widoczki.Nasze Tatry sa piekne. Bieszczady jeszcze dzikie i nie ujarzmione. Ach te gory...
Zapisuje sie do tego ,,klubu gor''
Byłam w górach Colorado, są imponujące, ale tak jak wszyscy nasze polskie najpiękniejsze!
Colorado - marzy mi się! Ja też dołączam do klubu fanów polskich GÓR
Ja również bardzo lubię podróżować w góry, a w szczególności w nasze Tatry- to dla mnie jedno z lepszych miejsc na spędzenie wolnego czasu,oczywiście spędzanie go aktywnie.
Tatry wg mnie są jednymi z nielicznych pasm górskich, które wyglądają pięknie zarówno w lecie i pełnym słońcu, jak i w środku zimy, kiedy są całe białe
Wędrowaliśmy po naszych wszystkich polskich górach, zdobyliśmy wiele szczytów, żałujemy, że nie udało się wejść na Rysy. Teraz pozostały do powtórzenia spacery po tatrzańskich dolinkach. W maju jedziemy pospacerować i popatrzeć na Alpy z bliska.
Alpy to już wyższe góry i moim zdaniem równie piękne,chociaż to rzecz naszego gustu:) Mogę się także zgodzić,że Tatry wyglądają pięknie bez wzgledu na porę roku,każda z nich ma swój niesamowity urok.