Nie jesteś zalogowany.
Niech swiateczne zyczenia maja moc spelnienia,
te calkiem blahe i te wazne,
te dostojne i te ciut niepowazne,niech wszystkie
sie spelnia w Boze Narodzenie i w nadchodzacym
2013 Roku.
Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i Szczesliwego Nowego Roku i Wspanialych Podrozy dla WSZYSTKICH TM zyczy krakowianka
dziekuje i rowniez zycze Zdrowych I Wesolych Swiat I Szczesliwego Nowego Roku!!!
Dziękuję i wzajemnie życzę wszystkim Travelmaniakom radosnych, pogodnych Świąt i szczęśliwego Nowego 2013 Roku. Serdecznie pozdrawiam :-)
Dzieki i wzajemnie !!!
Dzieki i nawzajem
Ja rowniez zycze wszystkim zdrowych i spokojnych Swiat, no i Szczesliwego Nowego ROKU
Zyczę wszystkim Wesołych Świąt a w Nowym Roku samych dalekich i egzotycznych wojaży:)
Dziękuje i również życzę Wszystkim Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku no i wspaniałych podróży
Dzięki! I ja dołączam do składających Wam Wszystkim serdeczne życzenia, a zwłaszcza realizacji marzeń podróżniczych....
Również dołączam do życzeń, Wszystkim TM zdrowia, szczęścia, radości z życia, pociechy z bliskich i oczywiście spełnienia marzeń zwłaszcza podróżniczych:)
Dzięki i ja dołączam się do życzeń... a czego można życzyć podróżnikom oprócz pięknych, wesołych i rodzinnych Świąt? przede wszystkim jak najtańszych biletów lotniczych, jak najwięcej urlopu i jak najwięcej super ofert hotelowych... i żeby zdrówko dopisało...
Ja też się dołączę Życzę Wam pogodnych , zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych z rodzinką Ja nie należę do wierzących w koniec świata bo tyle jeszcze przed nami do zobaczenia ! więc w nowym roku życzę Wam szczęścia i spełnienia tych najskrytszych marzeń związanych z podróżami i nie tylko Pozdrawiam Maciek !
Ostatnio edytowany przez maciekart (2012-12-18 16:43:00)
Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności oraz realizacji podróżniczych planów! Pozdrawiamy ciepło!
M&B
Ja równiez życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych i aktywnych Świąt (bez zbytniego obżarstwa:)), a pod choinkę mnóstwa wymarzonych wakacyjnych voucherów:)) i wszystkiego co tylko najlepsze... i o czym sobie tylko marzycie....
Pozdrawiam , Ala
Ostatnio edytowany przez piea (2012-12-19 09:11:07)
Moi drodzy, życzę Wam spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych z najbliższymi, niech te świąteczne dni będą ucieczką od codzienności, tak jak są nią Wasze wszystkie podróże. Wielu zaskakujących prezentów i pomysłów podróżniczych, które zrealizujecie w 2013 roku.