Nie jesteś zalogowany.
witam , jestem z okolic Katowic. Czesto robie wypady w tatry . Jeżdżę tez czasem na jeden dzień , wcześnie rano wyjad, duża góra i późnym wieczorem w domu. Czasem tez z jednym noclegiem ( mam tanie i fajne kwatery ) i wtedy dwa dni chodzenia . Szukam chętnych na takie wypady by koszty paliwa były mniejsze. Zaznaczam iż poszukuję ludzi co juz trochę chodzą po górach ,mówiąc najprościej znaja temat. Pozdrawiam
Napisz jak najwięcej szczegółów,bo propozycja wydaje się całkiem interesująca. Gdzie dokładnie masz te kwatery oraz jaka cena za nocleg?
Witam, kwatety sa obok zakopanego w miejscowości Ząb ( kilkanascie minut autem do Zakopanego ) i mam tam dwa punkty . Koszt w tamtym sezonie był 25-30 zł za dobę , w zależności od ilości dni. jest wszystko co potrzeba : czysto , kuchnia , ciepła woda , tv i w jednej z kwater super widok na całe tary z ogórka ( po trasie wypic piwko przy takim widoku - bajka ) Zresztą na kwaterach spędzam mało czasu bo wypady robie w celu max chodzenia . Samochód posiadam , a w dłuższej znajomości jak ktos chętny yezmam to zawsze mozna się wymieniac . Zaznaczam iż lubie chodzic dośc duzo i na trudnych szlakach , ale oczywiscie każdy może zorganizowac sobie czas a ważne że koszty ida na połowe . POzdrawiam
witam
Ostatnio spałem w centrum Zakopanego za 30 -35zł. Praktycznie skrzyżowanie Grunwaldzkiej z Makuszyńskiego niedaleko dol Białego. Warunki przyzwoite, kuchnia do dyspozycji, rano bus spod domu do Kuźnic, miejsce na grill - nic tylko chodzić, a autko pod domem. Bez trudu do znalezienia w internecie dom przy Grunwaldzkiej 25a "Za Kmicicem"
bo znajduje się za karczmą Kmicic. Ze spokojem polecam
Witam Wszystkich na forum. dzięki za polecenie adresu,być może przyda sie to w przyszłości,tym bardziej że to centrum Zakopanego,gdzie teoretycznie ceny powinny być większe.
Ceny w Zakopanem są różne. Im dalej od ważnych punktów turystycznych tym taniej
Z reguły tak i za przykład posłuży tutaj Pardałówka (nowa),gdzie faktycznie będzie nieco taniej,ale to też zależy od standardu pokoju,pensjonatu w jakim nocujemy.
Fakt,na Pardałówce ceny są niższe,podobnie jak na Krzeptówkach. Im bliżej centrum tym cena wzrasta,aż na Krupówkach osiąga niemal zenit,bo jest bardzo drogo...
Wg mnie w całym Zakopanem jest strasznie drogo. Jest wiele piękniejszych i zarazem tańszych miejsc
Wygląda na to, że mało wiesz - Stefan - o Zakopanem... albo jesteś stronniczy
Jest i drogo i tanio, zależy jak kto woli )) Każdy dla siebie może znaleźć odpowiednią ofertę. Osobiście znam kilka miejsc noclegowych (kwatery) w okolicy dworca, b. tanich, po 20-30zł od osoby za noc. Więc trudno nazwać to wysoką ceną!
A Tatry są tylko jedne w Polsce ...
I są bezsprzecznie PIĘKNE!!!
Co nie znaczy, że inne miejsca też nie mają uroku.
Zgadzam sie,może i są tańsze miejsca ale to też zależy od miejsca noclegowego,konkretnego pensjonatu jaki wybierzesz. A co do piękniejszych miejsc,to już bardzo indywidualna kwestia.