Nie jesteś zalogowany.
Cześć wszystkim
Czy planowana jest w najbliższym czasie, vel w tym roku , reaktywacja cyklicznych spotkań travelmaniaków?
Witaj,
Pytanie chyba do mnie . Ogólnie wznowienie spotkań jest planowane, niestety chyba nie w najbliższym czasie. Spotkania zostały zawieszone z prostej przycyzny - ze względu na brak czasu na ich organizacje. Jak tylko sytuacja zmieni się, jak najbardziej zacznę organizować kolejne edycje
szkoda, jak zobaczyłam tytuł wątku pomyślałam, że może już się uda na takie spotkanie dojechać a tu niestety:(
Dzięki za informację, bo szczerze nie znalazłam żadnej informacji co z tymi spotkaniami, dlatego rzuciłam ogólne hasło.
ja też ciągle zaglądam i zaglądam do okienka ze spotkaniami, a tam nic nowego!
Wiem, wiem. Muszę zaktualizować informacje w dziale "społeczność/spotkania". Ze swojej strony cieszę się, że pytacie o spotkania. Dla mnie osobiście spotkania były (i mam nadzieję, będą) czymś specjalnym. Była to z jednej strony okazja do poznania się osobiście i pogadania na luzie, z drugiej strony każde spotkanie to wielka dawka informacji, zdjęć i możliwości dopytywania preleganta odnośnie danej destynacji.
Nawet jeśli nie uda się wrócić do comiesięcznego cyklu (do tej pory spotkania były raz w miesiącu, pod koniec), pomyślę nad edycjami "specjalnymi", jak tylko czas pozwoli.