Nie jesteś zalogowany.
Witam. Chcemy jechać do Chorwacji samochodem 17 sierpnia w 5 osób (3 dzieci), może ktoś poleci sprawdzone biuro? Jakieś apartamenty, coś w tym stylu. Pierwszy raz wybieramy się, z góry dziękujemy za odpowiedź:)
Jest kilka firm - jednymi z najbardziej znanych są Interhome, Novasol, Casamundo - zobacz oferty na ich stronach. Można także jechać w ciemno i szukać an miejscu, choć jeśli jedziecie z dziećmi, to lepiej zarezerwować wcześniej przez internet.
Dzięki, właśnie z dziećmi więc wolimy mieć już zaklepane.
mogę polecić Ecco Holiday, mają dużą ofertę wakacji w Chorwacji więc pewnie wybierzesz coś dla siebie no i teraz to jedno z pewniejszych biur podróży na polskim rynku.
W zasadzie możecie przejść się do dowolnego biura i zapytać o możliwość samej rezerwacji noclegów,tak byłoby rozsądnie. Wiadomo,że jadąc z dziećmi lepiej mieć wszystko zaklepane niż potem się rozczarować.
Pojawiają się różne biura podróży, ale może warto zrobić rozeznanie, polecam ranking RP rp.pl/temat/984572.html być może się dubluję, bo to dość głośne zestawienie, ale znaczenie ma poziom wiarygodność biur, a większość z nich oferuje wyjazdy do Chorwacji. :-)
Wiarygodność danego biura to dla mnie kluczowa sprawa, szczególnie teraz kiedy tyle słyszy sie o ich upadłości. Nie lepiej po prostu wyjechać na własną rękę,a zaklepać sobie jakiś apartament typu studio w Chorwacji? Można dogadać się bezpośrednio z właścicielem danego obiektu i wyjdzie Was to taniej.
ja jeżdżę z Rospondem- w zeszłym roku byłam z koleżanką. Było bardzo fajnie nie tylko pod względem pogody i super atmosfery, ale przede wszystkim organizacji całego przedsięwzięcia. Polecam gorąco to biuro podroży!
Jadę w ciemno, mnóstwo znajomych tak jeździ więc przygoda:)