Nie jesteś zalogowany.
Wiem że tu są poszczególne wyspy.. ale wybrałem ogólny dział hiszpania bo chcę kupić wycieczkę z kolegą do hiszpani na 14-16 dni ja chcę kupić rainbowtour nom ale dobra dosyć gadania jest kilka wysp i chciałbym wiedzieć na których jest najwięcej imprez jakieś piękne widoki typu jaskinie/góry i różne takie podam wam kilka nazw wysp i powiecie gdzie najlepiej jechać żeby to wszystko było+ wysoka temperatura ( termin czerwiec-sierpien
Almeria
costa almeria
costa brava
costa daurada
costa del la luz
costa del sol
fuerteventura
lanzarote
majorka
teneryfa
Moze macie jakies inne biura podrozy albo inne wyspy/miasta ktore mozna odwiedzic
Ibizę polecam ! Są zarówno imprezy, jak i piękne widoki, zatoczki, jaskinie, mniejsze wysepki, wysoka temperatura i można skorzystać z opcji wycieczki na Formenterę - przepiękną i urokliwą wyspę archipelagu Balearów. Ja byłam tam z Itaką
To samo masz na Majorce i jeżeli miałbym coś polecać- to właśnie ją,na pewno nie będziecie czuć się rozczarowani. Ewentualnie jeżeli będą ciut niższe ceny to Teneryfa,również przepiękne miejsce.
Ibiza to wyspa imprez, jeżeli chcesz odpocząć to Teneryfa lub Costa Brava
Ostatnio edytowany przez Rocky (2013-10-24 10:23:28)
Dobrze, że tu zawitałem, ponieważ również zastanawiam się czy na tegoroczne wakacje nie wybrać Hiszpanii. Do wyjazdu zachęciła mnie moja kuzynka, która pojechała tam w ramach studiów i pracy. Podobno widoki są niesamowite, a kultura bardzo ciekawa.