Nie jesteś zalogowany.
No kochani travelmaniacy tym razem przyszła kolej no moje pozdrowienia!!! Majestat Himalajów onieśmiela. Krete ciasne uliczki Thamelu co chwila odkrywają jakieś urocze stupy i hinduskie swiatynki. Jest super. Pogoda pod 27 stopni ale bez męczącego słońca. Reszta przygód wkrótce a już kilka zakończyłem (jak to już ja mam w zwyczaju). Kajecik zapełnia sie w takim tępie ze musiałem kupić następny
Wasz Valion
Ostatnio edytowany przez Valion (2013-10-10 16:10:07)
Wow, no to pojechałeś, Konrad! Super! Łap wszystkie chwile na maxa, zapisuj, rób zdjęcia ... Już nie mogę doczekać się relacji
Pozdrówki!
No, no zazdroszczę! Udanego Valion
Na te relacje to chyba najbardziej nie moge sie doczekac ...pozdrawiam
Pozdrawiamy i zyczymy samych wyjatkowych wrazen
dziękujemy i też pozdrowionka ślemy
Konrad, wypoczywaj, zwiedzaj, fotki cykaj i skrzętnie notuj wszystko w notesiku
Konrad super! Wielu ciekawych wrażeń i ciekawych zapisków, którymi podzielisz się z nami
Kondziu...super..ale relacja będzie
G'woli wyjaśnienia!
Zapisków i wrażeń jest już tyle, ze trza będzie relacje poszatkować na mniejsze bardziej zjadliwe części. Hahahahahaha już mi Was żal ile czytania przed Wami! Ale co tam nie ma letko!
Konrad, już nie możemy doczekać się Twojej poezji
Dzieki wielkie i udanego urlopu, a na bank taki wlasnie jest:) Pzdr Slawek.
z tym kapownikiem to jest myśl. Chyba też zacznę takie pisać bo potem zapominam niestety trochę mimo mojej dobrej pamięci. Pozdrawiam i udanego wyjazdu.
Dziękujemy! Pozdrawiamy, życzymy udanej wyprawy i cudownych później wspomnień. Bardzo chętnie zobaczymy fotki z tej wycieczki. :-)