Nie jesteś zalogowany.
Zapraszam do wakacyjnego wyjazdu do Krainy Uśmiechu - Tajlandii
TERMIN: 2 TYGODNIE - początek marca 2014
Marzyliście kiedyś o podróży do egzotycznego kraju, poznaniu jego kultury, zobaczeniu wielu ciekawych miejsc, przeżyciu masy niezapomnianych chwil i przywiezieniu do domu setek wspomnień?
Co powiecie na Tajlandię?
Z nami macie okazję spełnić swoje marzenia! I to na dodatek podczas naszej okropnej polskiej zimy..
Na dwa tygodnie uciekamy do Azji południowo - wschodniej cieszyć się słońcem i nie tylko!
Na dodatek wyjazd jest planowany całkiem prywatnie i nie ma nic wspólnego z biurem podróży – grupę znajomych i kilku dodatkowych śmiałków poprowadzę ja - pasjonatka podróży - odwiedziłam już kilka krajów Azji południowo – wschodniej, m.in. Tajlandię, Malezję, Kambodżę i Indonezję! W marcu 2013 zorganizowałam swoją pierwszą wyprawę w ramach projektu DiscoverAsia i pojechałam z małą grupką odważnych do Tajlandii, potem w sierpniu do Indonezji. Za 3 dni wylatujemy do Kambodży..
W PLANIE WYJAZDU wyjazdu w marcu 2014:
Bangkok – „Miasto Aniołów” i Zabytki kultury buddyjskiej m.in. Grand Palace, Wat Pho, Szmaragdowy Budda, Wat Arun
Patpong – dzielnica wielu „rozrywek”
Rejs tramwajem wodnym po rzece Chao Phraya
Damnoen Saduak – pływający targ
Most na rzece Kwai
Szkoła gotowania
Wizyta w wiosce kobiet z długimi szyjami
Wizytę w Królestwie Tygrysów
Trekking w dżungli na słoniach
Rejs statkiem po rajskich wyspach
Snurkowanie na rafach koralowych
Relaks na rajskiej wyspie – Koh Chang
Przewidywana liczba podróżników – około 10 osób.
Wszystkie wyjazdy mają charakter towarzysko - rekreacyjno - wypoczynkowy.
Jeżeli jesteś otwarty i pozytywnie nastawiony do życia to ta wyprawa jest właśnie dla Ciebie!
Jeśli jesteś zainteresowany wyjazdem napisz na priv Na pewno odpowiem na wszystkie pytania!
Mamy jeszcze wolne miejsca
Zachęcam do dołączenia! Do odważnych świat należy!
Ostatnio edytowany przez amaliooo (2013-12-12 21:58:06)