Nie jesteś zalogowany.
Marzę, aby zwiedzić Włochy wzdłuż i wszerz. Byłam, ale mam niedosyt. Kolebka renesansu, szczególnie Florencja - tak zwane miasto idealne. Mam nadzieję zrealizować! :-)
Moje skromne marzenie na teraz to Tunezja. Mam tylko pytanie i wątpliwości. Chcę tam lecieć w lipcu, ale jak tam jest, jak sytuacja polityczna, jak bezpieczeństwo? Może ktoś był i coś napisze? Pozdrawiam! Kasia
Ostatnio natrafiłam w Internecie na bardzo ciekawy artykuł o Butanie i tak sobie po ciuchu myślę...
Moim kolejnym marzeniem jest zobaczenie Kuby , w tej chwili jestem w trakcie czytania rożnych relacji i informacji , bo planuje tam zawitać w styczniu 2016
malginia, jak zlukasz korzystne cenki lotu na styczeń, lub jakiegoś gotowca do Kuby to daj znać. styczeń i luty najbardziej odpowiada mi wyjazdowo gdzieś dalej.. przy czym jasnym jest ,że pakiety zorganizowane puszczą dobre ceny na ostatnią chwilę, więc póki co nie podniecam się
na BN berecik wraz z mężem poleciał na Kubę zdaje się, monitorowałam ceny i na kilka dni przed wylotem dość solidnie spadły...a że styczeń mniej oblegany, może wartałoby pooczekać. szkoda, że nie mam ogarnięcia w helmutowych BP , ceny bywają sympatyczne. z drugiej strony by doturlać się do niem lotnisk mam z niemalże podkarpacia spore ździebko drogi a moja brygada marudna i wygodnicka )
Może to oklepane, ale Nowy Jork. Tylko, że to troszkę droższy wyjazd więc może kiedyś...
A mi się marzy wypoczynek zimą w górach i obojętnie czy to włoskie góry z pysznym jedzeniem i słońcem, Austria, Polska...
Mój małż chce tylko gdzie ciepło, daleko (nie jestem w stanie go wyciagnąć do zimna)....już trochę widzieliśmy świata a ja tak bym chciała poszusować na stokach, wypić kubek grzańca i cieszyć się widokami.....ot takie mniejsze marzenie... :-)
Moi drodzy, żeby tradycji stało się zadość ...kolejne marzenie pora zrealizować...tym razem za 230 dni. Długo, ale okres marzeń i przygotowań jest taki ekscytujący Tradycyjnie zatem proszę o trzymanie kciuków aby impreza się potwierdziła.
Pozdrawiam ciepło i życzę wielu realizacji podróżniczych marzeń w tym roku i nie tylko
Klaudia, ostatnio szalejesz Trzymam kciuki, żebyś zrealizowała kolejne marzenie!
A zdradzisz, co (gdzie) zdarzy się za 230 dni?
Ostatnio zdradziłam i nie zapeszyłam, więc myślę, że teraz też mogę
ETIOPIA
Etiopia Ładnie, to ja juz czekam na relacje mimo ze kawał czasu ale przeleci raz dwa
;p Powodzenia w realizacji marzenia
No, no Klaudia - gratki!!! Nie byłem, ale moi bardzo dobrzy znajomi mają biuro podróży, specjalizują się właśnie w "prawdziwej" Afryce i sporo słyszałem i naoglądałem się Etiopii
No i dopiero teraz mówisz...daj namiar na to biuro na priv
Zaraz poleci PRV