Nie jesteś zalogowany.
bawcie sie dobrze!!!
Wczoraj o 19 chce wziasc prysznic, a tu nie ma cieplej wody. Dzwonie do recepcji mowie o co chodzi a Pani do mnie Gambia no problem I mowi ze to zaraz zglosi. Godzina 23 wody jak niema tak nie ma. Ide spac ,wpol do pierwszej puka gosciu do drzwi i sie pyta czy woda juz leci Gambia no problem
Dinus wróciłeś? Jak tak, to wrzuć chociaż parę fotek, proooszę
no właśnie dinus..... dawaj tu te foty! ile tam będziesz w tej Gambii siedział?
Ale niecierpliwcy, nawet nie zdąży chłopak walizki rozpakować a już by fotki chcieli oglądać. Poczekajcie trochę to dopiero będzie smakowało jak się człowiek w końcu doczeka. Też jestem ciekawa Twojej podróży dinus. Odpoczywaj napisz relacje i wrzuć fotki. Aj mnie też Afryka ciągnie do siebie na pewno kiedyś ale do tego czasu trzeba poczekać jeszcze.
Nooo Dinus ja tez sie nie moge doczekac
Kochani postaram sie jutro choc kilka zdjec wrzucic . A co do Gambii to moglbym tam zostac Pzdr.
Napisalem troche info o Gambii, chcialem dodac opis i mnie odrzucilo. Tzn nie moglem dodac opisu . Teraz nie moge odpalic strony w laptopie a w tel dziala. Nie wiem o co chodz. Jak znajde chwile to sprobuje jeszcze raz cos napisac. Pzdr.
Sławek, napisałem do Ciebie PRV w sprawie problemów z dodaniem opisu, na który wszyscy czekamy
Staraj się Sławek, staraj i działaj...
Zdjęcia zachęcają do zgłębienia tematu
Pozdr.
Aniu szczerze polecam.