Nie jesteś zalogowany.
Cześć wszystkim! Szukam informacji czy warto się wybrać do Czarnogóry, ktoś był może, ktoś może polecić? Chcę się wybrać na jakiś wyjazd studencki i najbardziej wpadła mi w oko właśnie Czarnogóra. Co warto zwiedzić dodatkowo poza plażowaniem?
hej hej )) byłam w Czarnogórze i imho warto! piękny kraj, tanio, sporo zwiedzania i sporo plażowania:)
Ronn, wejdź sobie w "relacje", wpisz Czarnogóra... i znajdziesz wyczerpującą odpowiedź i zobaczysz wiele zdjęć z pięknej Czarnogóry
To bardzo malownicza i pełna zabytków historycznych kraina. Polecam na wakacje!
polecam jeśli się zdecydujesz na skt wziąć wycieczki fakultatywne, w Czarnogórze jest masa świetnych miejsc do zobaczenia
Hej, a byłaś z nimi w Czarnogórze? Co warto dodatkowo zobaczyć?
tak, Czarnogóra to był strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o wyjazd, piękne miejsce, dodatkowo na pewno wycieczka do Albanii jeśli też mają w tym roku
hej, dzięki za info, płaci się na miejscu za te wycieczki dodatkowe czy przed wyjazdem?
możesz opłacić na miejscu, ale lepiej dopytaj się przy płaceniu za wycieczkę czy można uregulować teraz, chociaż wydaje mi się, że w większości wycieczek dodatkowych pewnie płaci się na miejscu bo to też zależy od ilości chętnych
superowo, dzięki wielkie za info, rezerwuję Czarnogórę ze znajomymi w SKT i na miejscu najwyżej skorzystamy z wycieczek dodatkowych
Nie ma problemu, mam nadzieję, że będziesz zadowolony z wyjazdu, ja byłam
Oby oby bardzo na to liczę, miejscówka zarezerwowana jest już, także jedziemy!
Byłem rok temu w Czarnogórze częściowo z pośrednictwem biura podróży (pierwszy tydzień), ale tak mi się spodobało, że zostaliśmy jeszcze 7 dni dłużej - we własnym zakresie i zachwalam ten kraj jako jeden z piękniejszych. Spotkało nas tam wiele ciepłych zachować np. właściciel,u którego wynajęliśmy apartament odebrał nas z dworca, a po pobycie tam zawiózł. Drobny gest, a cieszy
Cześć - dzięki za info zapowiada się fajnie, wszyscy generalnie Czarnogórę chwalą, jak przeglądam zdjęcia to miejsce wygląda naprawdę przepięknie teraz tylko czekać!
ieddie84 - a w którym miejscu w Czarnogórze? Ronn do Budvy wykupił ten wyjazd