Nie jesteś zalogowany.
Witam ! wybieramy się z dziewczyną nad może pod koniec czerwca , jesteśmy z małopolski , i nie wiemy go jakiej miejscowości jechać chcemy nad same morze byliśmy w Władysławowie i Kołobrzegu wiec odpada w tym sezosnie , do jakiejś nie wielkiej miejscowości nie do jakiej dziury , i może znacie jakieś dobre w w miarę w cenie apartamenty hotele ? na 7-10 dni mamy zamiar tak aby się zmieścić do 1-1,5 tyś
Pozdrawiam !
Obawiam się, że jak to nie ma być dziura i pod koniec czerwca to ciężko będzie znaleźć miejsce, w którym nie będzie tłoku. Ewentualnie może miejscowości na Półwyspie Helskim - Jastarnia, Jurata, Chałupy? - przynajmniej ja bym się tam kierował.
Absolutnie, zdecydowanie, koniecznie - Łeba! Atrakcji tam nie brakuje, zaplecza też. Super miejsce, właśnie przed sezonem, kiedy się jeszcze nie zwalą tłumy.
Ja bym polecił Dziwnowo, ale są różne definicje "dziury". Dla mnie akurat się nie wpisuje Ale Łeba akurat też się dobrze wpisowuje. Przed sezonem to bardzo, bardzo przyjemna miejscowość.
no całkiem zaciekawiła mnie Łeba , Jastarnia , oraz Hel , w jakim przedziale cenowym sa tam pokoje, apartamenty, domki nie wiem co teraz jest dobre i w cenie z własna kuchnia i łazienka takie okej. wiem ze sa na internecie ale nie chce sugerować sie tylko internetem, a jak myślice teraz już zamawiać ? im wcześniej tym lepiej taniej ?
Dobra jest Jastrzębia góra i Władysławowo. Zwłaszcza ta pierwsza miejscowość ma swoje uroki bo jest mniejsza i wiele się dzieje
Również poleciłabym Jastarnię, bardzo tam ładnie;) byłam tam jako dziecko i bardzo miło wspominam ten wyjazd;)
Warto wybrać się do Jeleniej Góry, we Władysławowie jednak za duże tłumy moim zdaniem
Też się zastanawiam co ma Jelenia Góra do wyjazdu nad morze... Ktoś chyba na geografii spał