Nie jesteś zalogowany.
czy rzeczywiście Włosi są podrywaczami?
ee to taki stereotyp normalni ludzie , którzy raczej lubią towarzystwko kobiet
wszyscy faceci na widok ladnej kobiety traca glowy,nie tylko wlosi...
ale nie wszyscy od razu zaczepiają i sugerują wspólne spędzenie nocy..
straszni podrywacze, ale moim zdaniem to jest fajne
Myślę że wystarczy posłuchać jak wypowiada się o kobietach Paolo Cozza i wszystko wiadomo, jak powiedział dla Włochów ważniejsza od kobiet jest tylko piłka nożna
Włosi nie tylko są przystojni ale wiedzą też jak sprawić żeby kobieta poczuła się kobietą to jest fajne ale niektórzy przesadzają
KAŻDĄ kobietę można poderwac trzeba tylko chciec i umieć
są podrywaczami są ale taka ich natura, to chyba nie jest kwestia chęci bycia zdobywcą, oni są po prostu z natury kokieteryjni strasznie.
Włosi kochają kobiety, piłkę nożną i jedzenie. O tych trzech rzeczach najczęściej dyskutują...
są strasznymi podrywaczami .... na początku było to nawet miłe ale po kilku dniach miałam ich dosyć
podczas mojego pobytu we Włoszech spotkałam się nawet z celowym zatrzymywaniem (jadac samochodem) i klepaniem dziewczyn po tyłkach !
Ostatnio usłyszałam od mojego znajomego, który jest Włochem, że każdy prawdziwy Włoch powinien mieć 1, 5 kobiety
Włosi to podrywacze, a jeśli jesteś niebieskooką blondynką, to nie zaznasz spokoju :p
Myślałem,ze taka opinia krąży raczej o hiszpanach,jednak włosi też mają to w swojej naturze,szczególnie kiedy widzą piękne polki w swoim kraju:)