Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich , czy ktoś może mi polecić jakieś fajne miejsce na wyjazd w kwietniu??
Jeśłi myślisz o naszych górach, to na kwiecień śnieg jest pewny w wyższych partiach gór, czyli np. Pilsko w Beskidach, Kasprowy, czasem jeszcze w Zieleńcu bywa jazda... Zawsze możesz zobaczyć w kamerkach internetowych poszczególnych ośrodków narciarskich.
Natomiast jeżeli masz na uwadze Alpy - to spokojnie - tam gdzie są trasy narciarskie, jest i śnieg; bez względu na to, czy Austria, Włochy, Szwajcaria czy Francja. Wszędzie mają jeszcze sporo śniegu...
Dzięki, teraz to mam mętlik w głowie dzisiaj pomyślałam o wyjeździe do Włoch, bo sporo osób poleca Livigno. Czy ktoś z Was tam był?? Jeśli tak to czy przez biuro czy sami organizowaliście. Jeśli przez biuro to jakie?
Livigno - dobry wybór na wiosenne narty
Osobiście byłam tam z krakowskim biurem Antavia, wiem , że wyjazdy organizuje tam też Sport Centrum z Bielska-Białej (to biuro specjalizuje się w wyjazdach narciarskich!), obydwa biura znam dobrze i mogę polecić do Livigno.
W Alpach warunki są zawsze. :-)
Dzięki, zdecydowałam się, już się nie mogę doczekać wyjazdu dobrze, że to już niedługo, dam znać jak się wyjazd udał.