Nie jesteś zalogowany.
Chłopaki dały świetny szoł, popis swoich umiejętności akrobatycznych, żeby tego było mało był wśród nich kolega , który "paszczowo" robił podkład muzyczny. Naprawde majstersztyk.
Pokaz był profesjonalny, chłopaki pokazłały bardzo dużą klasę jeżeli chodzi o sprawność, zwinność, dużo dobrej zabawy i humoru, Na koniec chłopaczek skakał przez nas robiąc salto. Byłam bardzo odważna, nic a nic się nie bałam, i geba mi sie śmiała, a co , kto mi zabroni po kilku drineczkach. Bo bawić to trza sie umić
Bardzo przepraszam, ale czasami treści w relacji mogą się wydawać "oderwane" , ale taki niestety jest efekt kopiowania, bez komentarzy innych osób. Proszę o wyrozumiałość.
Bea uwielbiam Twoje lekkie pioro Krotko i na temat,jak u Dagusi
Z kolei jak po rady,gdzie dobrze zjesc to do Aneczki
Na Samui musze wrocic !!! Dobrze,ze wkleilas fotke,czego tam nie wolno
Super podroz i fotencja z Martyna tez
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-03-28 17:53:52)
Ale niezłe jaja mieliście z tym transferem Znajac siebie, nie wytrzymałabym ciśnienia.
No a zdjęcie z Martyną - super!
Dzięki dziewczyny. Zastanawiałam się podczas kopiowania "po co ja to robię" , no bo przecież NASI już przeczytali....
Jednak jeżeli Was to zainteresowało, to zawsze warto odgrzewać tematy !
Kolka, nawet się bardzo nie przejęłam bo mięliśmy duży zapas czasu na powrót do Polski:) Zawsze czymś byśmy w końcu do BKK dotarli.
Bea- no ba, super jest odkrywać relacje jeszcze raz
No i na pewno inni też skorzystają
Bea KAZDA relacja ma sens nawet "odgrzewana",bo zawsze jest szansa,ze wiecej osob skorzysta z praktycznych info!
Tym bardziej,ze TAKA forma relacji jest nowa na Travelmaniakach!
Weel done
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-03-28 19:39:11)
Bea jestem pełna podziwu. Ledwo się odnalazłaś a już relacja przeniesiona.