Nie jesteś zalogowany.
czy przed podróżą gdzieś za granicę wymieniacie pieniądze w kantorach internetowych? chcę skorzystać ale ciągle obawiam się czy tona pewno jest bezpieczne....
Takie waluty jak USD lub EUR wymieniam wyłącznie w kantorze internetowym.
Osobiście korzystam z internetowykantor.pl - działa niezawodnie, błyskawicznie mam walutę na koncie, bez wychodzenia z domu i po korzystniejszym kursie niż oferują kantory stacjonarne. Wymogiem jest posiadanie konta w walucie, na jaką chcesz wymienić złotówki.
Ja korzystam ze stacjonarnych. Też jeszcze boje sie internetowych
My tez od pewnego czasu tylko kantor internetowy -albo walutomat.pl albo cinkciarz.pl -zawsze troche sie zaoszczedzi i kasy i czasu
Zawsze wymieniałam w stacjonarnych, jakoś nie mogę się przekonać do internetowych. Wolę iść i dostać pieniądze do ręki.
Klienci w większości korzystają z cinkciarz.pl albo z Alior.
Ja jadąc na Kubę wymieniam na miejscu-chociażby z tego powodu, że ich waluta (Convertible Peso) jest tylko dostępna w tym kraju.
Ja od dawna korzystam z usług kantorów internetowych i bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie,jest taniej jeżeli chodzi o prowizję i kurs wymiany także bardzo się opłaca.
Od kilku wyjazdów wymieniam przez ekantor.pl - online oczywiście. Przy kwotach na poziomie 1000 dolarów oszczędzamy zazwyczaj koło 100 złotych. Może nie jest to suma z kosmosu, ale dla mnie to sporo. Za taką setkę można kupić wiele rzeczy.
Ja mam sprawdzony cinkciarz.pl, ale słyszałam że ten internetowykantor jest równie dobry..