Nie jesteś zalogowany.
piea-no to już nie mam wyjścia-muszę się zmobilizować cieszę się,że zajrzałaś a zdjęć rybek i rafy będzie więcej
Ostatnio edytowany przez Antenka (2015-04-29 20:29:01)
ale bym sobie popływała... uwielbiam snurki
Ostatnio edytowany przez Antenka (2015-04-29 22:20:39)
Antenko,fajnie,że mi przypomniałaś..już niestety nie mogę tam pojechać,dobrze, że,byłam tam z 10 raz, albo i więcej,
Ostatnio edytowany przez Kropka (2015-04-29 22:38:47)
Kropciu-
Przyszedł czas na małe podsumowanko.
Hotel oceniam bardzo dobrze,mi pasowało wszystko-obsługa,jedzenie,czystość,rozrywki. I najładniejszy ogród hotelowy,jaki widziałam w Egipcie.Ale ilu ludzi-tyle opinii. Ja osobiście, chętnie,jako do jednego z niewielu, bym wróciła.
Dodam jeszcze,że można kupić w recepcji kartę WIFI (6 $ godzina). Działa najlepiej rano albo póżnym wieczorem.
Ja przedłużałam pokój do 18-tej(35 Euro) ponieważ nie wyobrażam sobie koczowania z walizkami w recepcji, wylot miałam 22:30.
Tydzień minął mi szybko-nie wiem kiedy
Wcale to a wcale, nie nudziłam się ani minuty
Było super!!! Odpoczęłam, naładowałam akumulatorki
Wszystko mi się podobało-ale ja mało wymagająca jestem
Wyjeżdżając -jak zwykle- łezka zakręciła się w oku... Znowu będę tęsknić...
Się rozpisałam a miało być krótko....
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UWAGĘ
KONIEC
Ostatnio edytowany przez Antenka (2015-04-30 08:06:35)
Anetko przepiekne zdjecia ze snurkow Pozytywnie zazdraszczam
Zatesknilo mi sie za Egiptowem,chociaz teraz to juz inna bajka niz wtedy,kiedy ja bylam ostatni raz
Dobrze,ze napisalas o deptaniu rafy !!! Mnie tez zawsze trzesie,jak widze bezmyslnych ludzi wlazacych w buciorach na rafe Ludzie przeciez po to sa te mostki,zeby wchodzic do morza nie niszczac rafy !!!
Hotelik fajny i jesli malo w nim naszych,rosyjskich sasiadow to chyba jakis ewenement
Co do Wlochow to tez mam fajne doswiadczenia,bo ostatnio w Meksyku wlasnie Wlosi byli animatorami,a to bardzo wesoly narod
Ciesze sie,ze spedzilas fajny urlop,ze o spotkaniu z rekinem i Nemo nie wspomne Oby do nastepnego
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-04-29 23:46:53)
Kati-
W Marsa jest najmniej naszych wschodnich sąsiadów w hotelach,a bywają i takie,w których ich w ogóle nie ma. A Włosi są trochę głośni,ale bardzo weseli
Mam nadzieję,że następny kiedyś jeszcze będzie
Anetka na bank bedzie nastepny raz Jestes dowodem,ze Egipt nie do znudzenia jest
Kati- bo w zasadzie ja z każdego wyjazdu się cieszę-jakby to był mój pierwszy raz