Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich Travelmaniaków
Mam takie pytanie odnosnie szczepien. Przed wyjazdem do Meksyku szczepiliscie się na coś? W internecie opinie sa podzielone duzo osob pisze ze sie na nic nie szczepilo a jedynie brało repelenty przeciw komarom
Pawel ja na nic sie nie szczepilam.W Meksyku nie sa wymagane szczepienia ochronne.Zalecane jest uzywanie preparatow przeciw komarom.Mialam,ale tez prawie nie korzystalam,bo podczas naszego pobytu byly sladowe ilosci komarow,ale to zalezy od terminu.
Nie byłam, ale Meksyk mam w planie na jesień. Nigdy nie szczepiłabym się lecąc do tego kraju. Tak jak Katerina pisze, dobry spray na komary i tyle.
Też tak własnie mysle ze wezme cos dobrego przeciw komarom i sie nie bede szczepił. Lece w listopadzie . Jeszcze myslalem zeby zainwestowac w tabletki przeciw malarii ale chyba pozostane przy sprayu
To gratulacje U mnie też listopad w planie.
Pochwal się do jakiego hotelu lecisz.
Viva wyndham azteca Trzeba w koncu gdzies daleko wyskoczyc
Malarone też sobie daruj. Takie moje zdanie, a decyzja należy do Ciebie.
Chyba sobie daruje Wolalem zapytac bo to moja pierwsza i mam nadzieje ze nie ostatnia daleka egzotyka
Pawel nie przejmuj sie! Meksyk to jest IDEALNY wybor na wakacje!!! U mnie w czolowce najlepszych podrozy Bedzie GIT
Na nic się nie szczepiłam,miałam spray,skorzystałam tylko raz,w parku Xcaret.
Żadnych problemów żołądkowych za 3 tygodnie,wszystko ok.
Paweł czeka na Ciebie masa atrakcji,wszystko będzie SUPER,wypoczywaj bez obaw
Meksyk jest CUDOWNY!!!!!