Nie jesteś zalogowany.
No więc lecimy Lot trwał godzinkę i 45 minut - sprint! Lecieliśmy LOTem, podawali napoje i prince polo Ja akurat byłam po śniadaniu, ale inni czuli niedosyt
Nikogo nie znałam i czułam się tak troszkę dziwnie, tym bardziej, że wiekszość grupy juz się gdzieś spotkała wcześniej. Niektórzy pracują razem i świetnie się rozumieją. W ruch oczywiście poszły % zakupione na lotnisku i atmosfera nieco się rozluźniła Zresztą powiedziałam sobie...o Rumunii prawie nic nie wiem, oglądałam tylko zdjęcia z Maramureszu i było pięknie! Lecę tam dla siebie, chcę zobaczyć, podziwiać, odpocząć...było ok
Następnego dnia okazało się, a raczej przypomniałam sobie, że z jednym z uczestników byłam w Wietnamie - hehe, znalazły się tematy do rozmów.
Lotnisko w Bukareszcie małe ale spoko. W miejscu gdzie odbiera się bagaże palarnia Jak dla mnie rewelacja! Wsadzili nas do autokaru i rozpoczęlismy panoramiczne zwiedzanie Bukaresztu. Część zdjęć zrobionych jest telefonem zza szyby samochodu. Dojechaliśmy do starego miasta..ale nie wiem gdzie byliśmy Nie pamiętam też tych wszystkich nazw budynków, mogę się gdzieś pomylić
Co mnie zaskoczyło...to naprawdę przepiękne miasto! Kiedyś było nazywane Paryżem Wschodu, jest tam mnóstwo cudownych budowli, kościółów, są cerkwie, klasztory, jest po prostu ładnie Nasza przewdoniczka opowiadała, że w Bukareszcie dochód PKB na jednego mieszkańca jest najwyższy w calej Unii. Miasto rozwija się, jest dużo parków, mnóstwo klimatycznych knajpek - naprawdę warto zobaczyć to miasto
I trochę zdjęć /tych z telefonu również/
hmm...mam problem ze wstawianiem zdjęć, chyba jednak coś dalej się dzieje niedobrego z serwerem
Ostatnio edytowany przez Kolka (2015-05-19 20:38:08)
Kolcia- fajnie się zaczyna Filmik odjechany Widoki piękne
kontrolnie wkleiłam fotę, więc nie wiem dlaczego ci się nie udaje
Ostatnio edytowany przez Kolka (2015-05-19 21:47:23)
no przepiekna ta restauracja, menu tez całkiem dla mnie:)
jak tam jest slicznie...chyba się poddam
Fajny ten 'kościół' ten obok też
Ostatnio edytowany przez Kolka (2015-05-20 00:00:56)
Kolka, z ogromna ciekawością poczytam.
Ale was w tych autach wytrzeslo nie czułaś sie jak worek ziemniaków ?
Kati - mogę być jak ten ziemniak Im więcej wytrzęsie tym więcej spalę
Super