Nie jesteś zalogowany.
Oscar, piękne zdjęcia Fajnie, że napisałeś trochę o tej wycieczce bo ja właśnie wróciłam z rejsu do Norwegii (też byłam w lipcu z RT) i już planuję następny wyjazd do tego cudownego kraju więc każda informacja jest dla mnie cenna. A gdzie było tyle śniegu przy drodze? Wrzuć więcej zdjęć - chętnie popatrzę Twoimi oczami na miejsca, które widziałam i zobaczę co jeszcze warto uwzględnić w programie wycieczki
Ostatnio edytowany przez mabro (2015-08-06 18:14:28)
Oskar, rewelacyjnie piękne te Twoje zdjęcia; rzadko tu się widuje aż tak słoneczną Norwegię; mamy tu na TM sporo norwegomaniaków, ale najczęściej ich zdjęcia są robione w typowo norweskiej aurze, czyli w pochmurne, ciemne dni; Twoje fotki uwydatniają jak piękny jest to kraj. Tylko pozazdrościć; mnie tez tam ciagnie na Północ...może w końcu się uda w przyszłe lato; zobaczymy.
PS. Twój komentarz: brać dzieciaki pod pachę i to zdjęcie z parku w OSLO- rewelacja; ale się uśmiałam
PS2. przychylam się do prośby mabro: wrzuc więcej fotek; chętnie popatrzę na tak cudnie słonecznie rozświetloną Norwegię
PS3. mabro, wrzuc swoją Relację i fotki z tego rejsu, pleaseeee
Oscar, Padłam od tych widoków! padłam od tego słońca w Norwegii! normalnie szczena mi opadła! Cuuuuudne fotki; chętnie obejrzę jeszcze więcej.....
Pięęęęękne!
Oscar, kiedy dokładnie byłeś w Norwegii? Ja byłam w ostatnim tygodniu lipca i przy wjeździe na górę Dalsnibba nie miałam takiego śniegu, jezioro było bez lodu a w wielu miejscach przy drodze kwitły kwiatki
Jak trochę uporządkuję swoje fotki to naskrobię parę zdań o mojej wycieczce - będziesz mógł porównać jak szybko zmienił się wygląd niektórych miejsc odwiedzanych przez Ciebie
Ej, Oscar czuję, że masz jeszcze duuużo pięknych zdjęć - dawaj je tutaj szybciutko
Oscar, ja nie unikam pisania relacji tylko talentu pisarskiego brak hi, hi, hi... no i z czasem też krucho
Porównywaliśmy już zdjęcia??? No to mnie zaintrygowałeś! A z ja kiego kraju to były zdjęcia? Może Ekwador a dokładniej Galapagos?
A co do wstawiania małej liczby zdjęć - a jak ktoś nie może sam pojechać to chociaż tu sobie popatrzy
Ostatnio edytowany przez mabro (2015-08-07 17:55:10)