Nie jesteś zalogowany.
Pytanie do tych co byli, z jakim podróżem lecieliście do Maroka i jakie są wasze doświadczenia?
Pozdrawiam,
Dexter
Ja byłam ze Scan Holiday. Ogólnie bez zastrzeżeń.
Neckermann, zdecydowanie polecam(profesjonalizm)
a neckermann nie ma przypadkiem najdroższych ofert?
Polecam Scan Holiday albo fajny kierunek północne Maroko wyglada ciekawie z Triady
Itaka też organizuje tam wczasy jak i wycieczki objazdowe z bogatymi programami więc warto zajrzeć i do nich myśląc o Maroko
Byłam z Triady 7+7 i jestem zadowolona
Bardzo dużo dobrego słyszałem o rainbow tours. Co prawda po wyjeździe do Egiptu, ale jest to myślę, dora podstawa żeby spodziewać się najlepszego w podróżach do innych krajów. Co do Neckermana to można celować w last minute. A ta marka myślę, że gwarantuje dobry wypoczynek.
Jeśli chodzi o Maroko, to zależy czy chcecie wypoczywać czy zwiedzać Zwiedzanie polecam z biura Rainbow Tours
Polecam zwiedzanie z Rainbow Tours, byłam w maju 2006r. sarasara
Ja właśnie w kwietniu jadę z Rainbow na "Cesarskie Miasta" i mam nadzieję, że będę mogła chwalić biuro.
A ja polecam pojechać bez biura. Koszty będą może podobne ale zobaczycie duuuużo więcej, miejscowi będą inaczej Was traktować (czytaj nie będą napastliwi) i na wszystko będziecie mieć czas. Maroko to bardzo bezpieczny kraj. Polecam!
Moim zdaniem nie jest istotnie z jakim biurem się jedzie ale jakiego ma się pilota. Pojechałem z Rainbow w marcu tego roku i na miejscu mieliśmy wspaniałą pilotkę- panią Martynę Łukasiak, która mieszka w Maroku i jest pasjonatką tego kraju. Proszę pytać o tę panią- szczerze polecam!
Itaka - super !!!
Witam,
Jestem zainteresowana wycieczką do tego kraju. Spodobała mi się oferta biura ALMATUR (łączy pólnoc i południe Maroka). Z tym, że żadnych opinii o tej wycieczce nie widziałam
Co do Triady - południe- to wycieczka na wydmy jest z reguły na wschod, czy na zachód słonca??? jak mieliście w programie swojej wycieczki? Bo czytałam, ze to zalezy np od warunkow pogodowych szczerze, wolałabym zachod!
aaa i jeszcze jedno pytanko- chce wybrać się na przełomie sierpnia i września- wtedy wypada ramadan... Czy są jakies uniedogodnienia związane z nim??? czy spokojnie mogę jechać w tym terminie?
Pozdrawiam
Ola