Nie jesteś zalogowany.
śliczności Fajnie się zapowiada
Prosimy o więcej - i zdjęć i szczegółów dot. rejsu
no właśnie, zachęta śliczna, a gdzie reszta??
Mabro marzę o tym rejsie więc czekam na cd
Bardzo dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa. Postaram się dziś wieczorem coś napisać -
ostatnio krucho z wolnym czasem u mnie
Ja też chętnie poczytam i nacieszę oczy widokami Gosiu - poczekam cierpliwie
Witaj Asiu - dobrze, że już jesteś bo za chwilę wyruszamy
Ostatnio edytowany przez mabro (2015-10-05 23:58:52)
Ostatnio edytowany przez mabro (2015-10-06 00:05:06)
Nieźle Fajnie, że zaczęłaś pisać. Co do rejsów to mam mieszane uczucia - z jednej strony to byłoby coś nowego dla mnie, nowa przygoda, ale co jeśli w którymś miejscu spodobałoby mi się tak bardzo bardzo? a tu trzeba wracać zanim człowiek się porządnie nacieszy Cóż...coś za coś.
Nigdy nie płynęłam takim wielgaśnym statkiem i chętnie poczytam i pooglądam
Mabro- fajnie się zaczyna
Mabro, fajnie, że piszesz tak szczegółowo - jeśli ktoś nie płynął jeszcze statkiem wycieczkowym, będzie mógł czytając poczuć się uczestnikiem
A swoją drogą, na taki krótki, tygodniowy rejs do południowej Norwegii można też wybrać się indywidualnie, dojeżdżając do portu swoim samochodem - odpływają też z Niemiec: wiem, że na pewno z Kilonii, Hamburga i któregoś portu na terenie Niemiec wschodnich.
Kolka, nie martw się, że coś Ci wpadnie w oko, a już trzeba wracać...
Będziesz już wiedziała, w jakie miejsce na pewno zechcesz przyjechać następnym razem
Rejs daje ogólny obraz, jest dobry na początek (żeby zorientować sie, co gdzie i jak), albo ... żeby na luzie spędzić miło czas, albo... każdy znajdzie motywację dla swojego wyjazdu...
Byłam dopiero raz (na Alasce) i wiem, że - od czasu do czasu - będę jeszcze korzystać z tej formy podróżowania.
Chętnie poczytam i pooglądam zdjęcia z mojej ukochanej Norwegii. Dawaj Mabro ciąg dalszy, dawaj
Ostatnio edytowany przez AniaMW (2015-10-06 21:11:26)
Mabro ale się obcyndalasz gdzie te piękne fiordy ja siem pytam