Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez hyde (2015-10-16 21:04:11)
Ostatnio edytowany przez hyde (2015-10-16 21:43:53)
I jak tu sie nie zachwycac???!!!
W Portugalii podobalo mi sie wszystko...plaze,klify,uliczki,architektura,a na wybrzezu to juz w ogole te biale domy i kominy...stan euforii No i jesli ktos ma porownanie Portugalii do Grecji,Wloch i Hiszpanii(ja mam bardzo dokladne) to organizacyjnie pod turyste(dworce,komunikacja,czystosc itp.) wygrywa zdecydowanie Portugalia!
W Grecji szukalam "portugalskiej" plazy...jakby greckie byly malo piekne...no i znalazlam
Malgos,pieknie i bardzooo slonecznie
Czekam na ciag dalszy
Kati zdradź co to za plaża w Grecji
Gdzieś czytałam, że jak widziałaś plaże Algarve to ciężko będzie Ci znaleźć piękniejsze
Jedyne zdziwko było na dworcu bo wyobrażałam sobie IC jak u nas, jakieś full wypas a podjechał normalny pociąg
Fakt, że w środku czyściutko, klima i numerowane miejsca
Hyde,sprawdz skrzynke mailowa
Zgadzam sie plaze Algarve niesamowite !!!
Pociagi na plus,a dworzec Oriente(sorry,ze wyprzedzam relacje) w Lizbonie duzoooo lepszy pod kazdym wzgledem niz w innych poludniowych stolicach !
Kochana,od razu uprzedzam,za moje czeste "wstawki",czekalam na Twoja relacje i bede sie "udzielac"
Kazdy ma inne odczucia,dlatego na wstepnie zaznaczylam,ze moje sa z perspektywy mieszkanca poludnia Europy,a takze na podstawie wielu wyjazdow w te strony
I zdaje sobie sprawe,ze "przecietny" Polak (szczegonie taki,ktory byl na poludniu Europy raz lub wcale) moze miec inne odczucia co,do Portugalii chociazby ze wzgledu na wiecznie zimny ocean...
Kati udzielaj się proszę bardzo
Mnie akurat ten zimny ocean nie przeszkadzał, ja zahartowana na Bałtyku
Nie za wiele widziałam w Portugalii, taka sytuacja, ale mnie się też wszystko podobało nawet ten norowaty pokój w Lizbonie, na 5 piętrze
Hyde- klify boskie Bajka
Ostatnio edytowany przez hyde (2015-10-17 19:12:49)
Już mam swoje ulubione zdjęcie Ale poczekam do końca może inne przebije
Chyba nawet wiem które
Hyde....widoczki
No cieeeekawe
Ostatnio edytowany przez hyde (2015-10-17 21:13:32)
No najbardziej żal tych anorektyczek
A serio to ładne miasteczko
Anti specjalnie tam drałowałam
Mnie się podobało Jest bardzo klimatyczne. Pomimo, że jest pewnie dwa razy więcej turystów niż mieszkańców
Piekne Lagos Fajne,prawie puste plaze
Szkoda,ze my tylko jeden dzien bylismy...
Turystow dwa razy wiecej niz mieszkancow...no w Albufeira tez...tam to moze nawet trzy razy wiecej
Sklepy Forca Portugal sa na wybrzezu doslownie wszedzie,jest ich nawet wiecej niz w Lizbonie To sie nazywa milosc do footballu...jak na poludnie przystalo hehe...
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-10-17 22:50:53)