Nie jesteś zalogowany.
Był ktoś może z forumowiczów w tym marokańskim mieście? Zastanawiamy się czy by się tam nie wybrać w styczniu. Znaleźliśmy fajna ofertę gdzie dają wycieczkę lokalną gratis. Może ktoś poleci jakiś hotel ?
Ja bylam w Agadirze w hotelu Atlas Amadil Beach polecam , przede wszystkim przepyszne jedzenie . Jak cos to zapraszam do mojej relacji http://www.travelmaniacy.pl/profil,2742,podroze,4141,maroko . A Maroko jest cudne
Ja też byłam , mieszkałam w Albatrosie , ale super jest też Iberostar F. i Kenzi - po remoncie. Byłam w maju - ciepło (24-28 C) choć strasznie wiało. Jak masz jakieś szczegółowe pytania - pisz
W Maroku byliśmy dwa razy. Wspominamy z przyjemnością. Zapraszamy do wspólnego zwiedzania, mamy dużo zdjęć. Życzymy miłej wycieczki :-)
Co do stycznia, mam pewne wątpliwości. To zdecydowanie najgorszy czas na plażowanie. Na dodatek (dla mnie) Agadir to najgorsze miejsce na odpoczynek. Co nie zmienia faktu że Maroko jest prześliczne i koniecznie trzeba je odwiedzić. Polecam objazdówkę bez Agadiru
Tu poprę Oskara; nie wiem jaka tam może byc pogoda w styczniu? - przypuszczam że przyjemna bez meczących upałów, ale sam Agadir jako miejsce jest wyjątkowo nieciekawy; co tam robić ? - w zasadzie pewnie tylko wykupywać wycieczki i zwiedzać okolicę, więc chyba lepiej od razu zdecydować się na objazd, wyjdzie troche taniej