Nie jesteś zalogowany.
szukamy miejscówki na sylwestra nad Bałtykiem w tym roku - co byście polecili?
Nie bardzo wierzę w szczerość takich zapytań, gdzie nie podaje się żadnych konkretów. Jak radzić nie znając oczekiwań?? Napiszę więc w odpowiedzi, że spędzaliśmy kiedyś rodzinnie Sylwestra w Dźwirzynie mieszkając w 8-osobowym domku przy ulicy Piastowskiej. Oczywiście zabawa sylwestrowa w tymże domku, we własnym gronie, przy własnej muzyce i było fajnie.
hotel lubicz w ustce! byłam z mężem i było przecudownie najlepsze było SPA - dawno sie tak nie zrelaksowałam... ach gdyby człowiek mogł tak codziennie
Jest już poza sezonem,wiec w zasadzie w każdej nadmorskiej miejscowości będzie zdecydowanie mniej osób i unikniecie tłoku. Może Rewal lub Międzyzdroje?
Zgadzam się z @papuas, zależy, w ile osob jedziecie, czy wolicie imprezkę z przytupem, czy coś bardziej spokojniejszego. Ja w zeszłym roku byłam z meżem w Krynicy Morskiej w COntinentalu i sylwester byl naprawde udany! Poza sezonem w takich nadmorskich miejscowosciach jest naprawdę cudownie!
chyba Sopot - zawsze jest tam co robić, zawsze jest magicznie i dzieje się tyle, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. I witanie nowego roku na molo - mmmm bajecznie - morze, fale, ty i ukochana osoba
W Gdańsku się zawsze dużo dzieje
Właściwie to Sylwestra wole spędzać w górach -jest po prostu więcej atrakcji.
Po raz drugi tutaj polecam Gdańsk