Nie jesteś zalogowany.
No moi drodzy i przyszedl czas na mnie troche u mnie sie pozmnienialo calkowita zmiana planow , ale i tak spelniam marzenie jakim sa Karaiby Curacao witaj wylot jutro
Ostatnio edytowany przez Soniza89 (2016-01-05 21:50:11)
Sonia, to ładnie Ci się trafiło Co tam, jutro lecę na Karaiby
Fantastycznego wyjazdu i pozdrów Curacao od wszystkich Travelmaniaków
Bea,powtorka Portugalii
Sonia,my dear nie ma tego zlego...z Wiatrakowa Tobie na Curacao idealnie
Udanych wakacji,czekamy na wrazenia po powrocie
Soniu...rewelacja-szkoda,że plany Ci sie tak pozmieniały ale z Curacao bedziesz zadowolona...dla mnie to miejsce jedno z najpiekniejszych w jakim byłam,
Cudownego wypoczynku życzę i zazdroszczę z całego serca.
Sońka, ale super! nie ma tego złego..., a czasami takie zamiany są zaskakująco fantastyczne
Wspaniałego karaibskiego urlopu; mnóstwa cudownych wrażeń i czekamy na fotki i opisy po powrocie
Sonia- udanych wakacji! Fajnie, jak marzenia się spełniają
Zycze wspamialych wakacji i czekam na fotki i relacje.Baw sie dobrze
Na razie jeszcze nie myślę o samych wakacjach. Bardziej skupiam się na maju, a właściwie na dwóch długich weekendach majowych, które można by fajnie spędzić i zaplanować. By w tym terminie jak najwięcej zobaczyć to chyba zdecyduje się na jakąś krótką objazdówkę. A może i dwie w obu terminach, o ile finansowo dam radę
Na razie zastanawiam się nad dwoma ofertami. Pierwsza z nich to wyprawa na Białoruś. Wiem, że to dziwny kierunek, ale zawsze chciałem zobaczyć tereny położone nad Niemnem (wpływ raczej twórczości literackiej ) jak również twierdzę Brzeską.
Drugi kierunek który rozważam również ma powiązanie literackie - Sighisoara - największa w Europie zamieszkała cytadela z domem Wlada Palownika, czyli pierwowzoru Drakuli . Oczywiście kilka miejsc po drodze do Rumunii też się zobaczy.
Obie wyprawy są w zasadzie w takiej samej cenie (niecałe 700 zł), więc wybór jest trudny. Szczególnie, że oba mają właśnie powiązania literackie, które bardzo lubię. Oba wyjazdy są bez wyżywienia ale skoro jedzie się autokarem to zawsze można ze sobą coś wziąć, jak również na miejscu kupić coś regionalnego. Ceny w Rumuni jak i Białorusi powinny być bardzo rozsądne z punktu widzenia Polaka
Kochani dziekuje napisze tylko tyle jest BOSSSKO !
właśnie też mam problem w tym roku, najprawdopodobniej w końcu wybierzemy się nad polskie morze, ale jeszcze nie wiem na jaki kierunek sie dokładnie zdecydować?
Polskie morze to nigdy nie ma gwarancji pogody. Wolałbym chyba jednak bardziej na południe pojechać.
U mnie Sri Lanka, 2 tygodnie na przełomie lutego i marca
Niestety chyba braknie czasu, żeby zahaczyć o Malediwy
A my 14 marca Wietnam z RT :-)
U mnie w głowie urodził się pomysł: na jesień Indie
Ale fajne plany dziewczyny