Nie jesteś zalogowany.
@Piea
Łza?! Fajnie wybraliście. Byłem dwa czy trzy lata temu. Wspomnienia wspaniałe!!
@ Krakowianka
Birma to świetny kierunek. Miałem okazje już tam być. Niezapomniane wrażenia. To (subiektywnie) najciekawsze miejsce w Indochinach.
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-02-16 13:23:53)
Ala- zabierz mnie ze sobą Kierunki azjatyckie zawsze dla mnie atrakcyjne! A jakoś nie mogę tam dotrzeć: wymarzona Tajlandia, Sri Lanka też kusząca. Wypoczywajcie, wracajcie cali, zdrowi, ze wspaniałymi wspomnieniami i jeszcze fajniejszymi zdjęciami oraz opisem ( a wiem, że w Twoim wydaniu będzie super). Pozdrawiam K
Kasia, to śmiało dołączaj do nas! , będziesz juz trzecią travelmaniaczką w tym samolocie
Zabieram Was wszystkich zensoba.Pakujcie walizki.
Bedzie to najniezwyklejsza podroz Travelmaniakow i to jeszcze w tak doborowym towarzystwie!
Ale super dziewczyny
Wesoły samolot będzie
Ania, Ala - suuuuper! Życzymy niezapomnianej wyprawy!
O wow, wystarczyło na chwilę wyskoczyć do Norwegii, a tu już tyyyyle nowych, ciekawych planów!
Gratuluję Wam, Dziewczyny Wspaniałych wrażeń z urzeczywistnienia tych pomysłów!!!
Marzy mi się jezioro, raczej z dala od miejskiego życia..
Jak fajnie poczytać co planujecie. My mamy zaproszenie na ślub na Ukrainę więc Ukraina połączona z Białorusią. Pozdrawiam Aga
Fajnie, Myszka - tak blisko, a tak mało popularne kierunki na tm Rób dużo zdjęć!!! - nie tylko ślubnych
, zwłaszcza na Białorusi... bo to chyba póki co u nas biała plama.
Bardzo dziekuję za miłe słowa.
Witam Wszystkich
ja w tym roku Skandynawia ( ogromne podziękowania dla AniaMW za masę informacji i pomoc w realizacji mojego marzenia) Przed wakacjami chciałbym sprawdzić formę w łazikowaniu po górach więc w kwietniu wybieram się na 3-4 dni w Bieszczady i mam 4 wolne miejsca w samochodzie Zapraszam więc do wspólnej wycieczki