Nie jesteś zalogowany.
Za nami Portugalia i Madera. Jutro zaczynamy wojaże po Polsce, a we wrześniu lecimy na Zakynthos. Mamy nadzieję, że zdrowie i pogoda dopisze :-) Wszystkim życzymy udanych wakacyjnych wyjazdów. Pozdrawiamy :-)
Moja druga polowa brala udzial w konkursie na najlepsze zdjecie w national geographic no i wygrala A nagroda byla wycieczka do Turcji Wiec w listopadzie Turcja
mariaP- dzięki i udanych wakacji!!!
roman_gor- no to życzę dużo zdrówka i pięknej pogody
Sonia-gratki!!! dla małża i za Turcję
Ala, wygląda na to, że się jednak nie spotkamy (chyba, że 22.06. w rejonie Flam, potem już kończymy norweski etap podróży), prawdopodobnie po prostu przejmiesz pałeczkę travelmaniacką na tegorocznych czerwcowych szlakach Norwegii, może jeszcze gdzieś masz szanse na spotkanie lub mijankę z Mariuszem (mariusznowy)...
Obficie będziemy cieszyć się Norwegią u progu lata 2016 To miłe!
Jestem przekonana, że wszyscy będziemy zachwyceni swoimi wyjazdami,
Powodzenia!
Pozdr.
Dziewczyny Jak dojdzie do spotkanka,to koniecznie prosimy o wspólną fotencję z logo TM
Ostatnio edytowany przez katerina (2016-06-09 21:59:36)
Ale Wam Wszystkim zazdroszczę tych wyjazdów! Zazdroszczę i gratuluję oczywiście Ja niestety teraz na przymusowym odwyku wyjazdowym
W tym roku Sycylia!
Ale Wam dobrze!! a ja mam zero planów. Znaczy się plany są, tylko czasu brak. Już pełne trzy miesiące na tyłeczku w domu. buuuuu! Chyba się wścieknę i gdzieś pojadę.
Zaklepane wiec moge sie pochwalic. Pazdziernik Nowy York, Miami i najwazniejsze dla mnie Lynchburg fabryka Jacka Danielsa
Gratki Wszystkim
Marabella,jakie plany na Sycylię?
Oscar,3 miechy...straszne To ja już nie będę pisać,ile ja na tyłeczku siedzę...priorytety
I chwal się tu migusiem,co z tych "planów" najwyzej na liście?!
Dinus Zaległe podróże do opisania masz