Nie jesteś zalogowany.
Oscar,no i wszystko jasne Ja myslalam,ze Ty o hotelach w Mex,a Ty o wszystkich innych na trasie
...no rum czasem pomocny...z akcentem na czasem hehe
Czy przed wylotem na stanowisku Rainbow na lotnisku wręczali Wam jakiekolwiek materiały (zakładam, że sama odprawa jest bezbiletowa, tylko na podstawie paszportu) czy też można darować sobie wizytę w tym miejscu i udać się bezpośrednio do stanowisk odprawy?
Idź prosto do odprawy. Odprawa na podstawie paszportu. Mapkę, plan podróży i cos tam jeszcze dostaliśmy od pilota w Meksyku.
Czy faktycznie są problemy z wystarczającą ilością jedzenia w ramach płatnego cateringu podczas lotu Dreamlinerem? Są jakieś dania na ciepło czy tylko kanapki?
Na powrotnej trasie wszystkiego zabrakło. Na szczęście byłem przezorny. W Cancun w oxxo kupiłem kanapki. Były beznadziejne, ale były. W dniu wyjazdu w hotelu był lunch.
A propos autobusów, to czy w każdym kraju jeździliście innym? Przesiadaliście się na granicach?
Belize Honduras Gwatemala i Salwador robiliśmy jednym autobusem. Meksyk drugim.
Na zdjęciach z Tulum widać sporo glonów, a jak pod tym względem wyglądała sytuacja podczas pobytu w Cancun?
To fajnie, bo jeszcze kilka miesięcy temu wyglądało to fatalnie.
Z tego, co mi wiadomo, to w Salwadorze USD jest nawet oficjalnie obowiązującą walutą (podobnie jak np. w Ekwadorze).
A ile osób liczyła Wasza grupa?