Nie jesteś zalogowany.
Papuas wszystkie uwagi, spostrzeżenia i komentarze mile widziane ! Nie zaśmiecasz
Kati! nawet za one milion $ by mnie do tego nie wsadzili !
Ostatnio edytowany przez Bea37 (2016-02-26 09:55:52)
Na zakończenie dodam, że podróż do Wietnamu była bardzo udana pod względem organizacyjnym zrealizowaliśmy zakładany plan, towarzysko było nawet lepiej % niż młodzieżowo!
Wietnam zachwyca smakami ! Należy tam jeść, jeść, jeść, smakować, kosztować, delektować się zamawiać nieznane, odkrywać nowe!
Raczej zdjęć potraw mam niewiele bo jestem zawsze tak głodna, że jak już przypomnę sobie o jedzeniu to z reguły mam pusty talerz!
Kilka osób ostrzegało mnie przed "ludźmi" w Wietnamie, hmmm z perspektywy stwierdzam,że nic złego, ani niemiłego nas nie spotkało. Na swojej drodze trafiliśmy tylko na jednego cwaniaka, no ale gdzie ich nie ma !
Wietnam polecam i tym , którzy liczą na dobry hotel i plażowanie jak i tym , którzy lubią cygańskie życie z miejsca na miejsce !
Pozdrawiam Wszystkich!
Świetna wyprawa! Dzięki za szczegóły w opisie i ciekawe zdjęcia
Pozdrawiam
Sin ciao. Super Bea :-) Cameon za poświęcony czas :-) Podoba mi się Twój Wietnam. Mam nadzieję, że kiedyś dotrę. No to gdzie teraz?
Sin ciao ! Malaria muszę jeszcze kiedyś wrócić do Wietnamu, no bo północy nie zobaczyłam, a co dalej..... Sama nie wiem tyle miejsc, do których chciałabym zawitać
Beatko ja również mówię Sin ciao za relacje a przede wszystkim za wspólnie spędzone 8 dni w Wietnamie , było świetnie to mało powiedziane Wracam wspomnieniami do wspólnych wieczorków na plaży przy %%%%% eh ,eh , chciałabym tam znowu być
Bea i koniecznie musisz zrobić północ zobaczysz wrócisz zachwycona
Ostatnio edytowany przez malginia (2016-02-26 14:00:12)
Bea- no super ten Wietnam w waszym wydaniu I dzięki za oprowadzenie
Bea,no przeciez ta łupinka przy tunelach o maly pikus
Ostatnie dni w Mui Ne + fakultety moje klimaty
Brakuje tylko Twojej fotki z Malginia!!!
Dzięki Kobietki!
Hmm, Kasiu mówisz zdjęcie z Małgonią, no cóż trzeba poszukać i coś wrzucić !
Trzeba,trzeba!
A najlepiej napiszcie cos dziewczyny o Waszym spotkanku w swiecie
Koniecznie trzeba
Bea, doczytałam i wszystko mi się podoba i szwędanie, i plażowanie, i procentowanie na łajbie
Ciekawa wyprawa