Nie jesteś zalogowany.
Ja widzę, ale podejrzewam problem z google+, u niektórych zdjęcia nie są widoczne, nie wiem co tam znów namotali
Niestety nie! Nawet jednego nie widzę.
w takim razie dziękując za informacje zawieszam pisanie relacji:( chyba w koncu podejmę decyzje o blogu:(
Edyta, Google coś ostatnio kombinuje. Zerknij na ustawienia prywatności przy zdjęciach, może nie są ustawione tak, żeby wszyscy mogli je widzieć. Tylko tu może być problem.
Ale ja widzę nie będąc zalogowanym w google.
I nie poddawaj się, na TM więcej osób zobaczy relację Jak coś, to pisz mi na PRV to postaram się pomóc, choć tu ciężko mi będzie bo to nie po stronie TM problem
Edzia- nie poddawaj się
Ja napiszę tak z własnego doświadczenia- pomimo ustawienia albumu na publiczny- w nowym gogle+ , zdjęcia też mi giną (nie są widoczne)i za cho... rę nie wiem dlaczego, wszystkie ustawienia prywatności przestawione na widok publiczny.Przekopałam,szukałam i dalej jestem głupia. Ale zostawiłam kiedyś w ulubionych stary gogle+ i jak wstawiam z niego(ten sam album) to zdjęcia widać bez problemu, więc ja nie kumam o co w tym wszystkim chodzi.
Ten nowy Google coś napsuł, bo wiem od znajomych że na innych forach też mają problemy
Problem jest podobno tylko z google. Czy to tylko wina wujka? trudno powiedzieć. W końcu część osób widzi. Sądzę że trochę winy jest po stronie dostawcy.
Edyta wstawiaj te same zdjęcia biorąc adresy z picasy. Będą widoczne.
Ojej, szkoda, że zdjęcia "utajnione" Może tradycyjna relacja z galerią zdjęć rozwiązałaby problem
Ja widzę wszystko czekam na cd
...ależ te internetowe możliwości są pokomplikowane...
...
Pokomplikowane, ale da się to ogarnąć
Mam nadzieję, ze Edyta nie przestraszy się Zresztą fajne info dał Oskar (Dzięki!) na forum fotograficznym --> http://www.travelmaniacy.pl/forum/viewtopic.php?pid=40847
ale ja włąśnie z Picassy się wyautowałam jakiś czas temu - juz zapomniałam jak sie to robi:(
wejdź na ten adres
https://picasaweb.google.com/home
zaloguj się
i już masz wszystkie swoje albumy