Nie jesteś zalogowany.
Gerliks,Grecja to gwarancja pięknej pogody w czerwcu
Podałam Ci maila w priwie,żeby się na egipskim wątku nie rozpisywać.
o,o,o, to trafiłeś w dobre greckie rączęta
Już w lepsze się nie da
Oscar,dzięki :zawstydzona:
To już może nie odbiegajmy od tematu wątku
Nie wiem czy się skusimy na Grecję bo byliśmy już 4 razy - 2xKreta, 1xParalnia, 1xRodos.
Wiem - dzięki za propozycję. Ze mnie jednak taki turysta, że szukamy hoteli wypasionych - z wieloma atrakcjami dla dzieci. Np. zwiedzamy tylko wtedy, gdy nie będzie to stanowiło męczarni dla dzieci. Zatem dłuższe wycieczki całkowicie odpadają.
zerknij na
Sheraton Miramar Resort El Gouna
Powinien sprostać wymaganiom.
My wróciliśmy zadowoleni
Pewnie by sprostał, ale doszliśmy do wniosku, że odpuścimy kraje arabskie, bardziej te kierunki w których nic się złego nie dzieje. Poza Hiszpanią, Chorwacją, jeszcze Włochy przychodzą mi na myśl. Znalazłem np. fajny hotel na Travelplanet na Sycylii - to od Rainbow, albo Itaki było. Będziemy chcieli gdzieś na początku miesiąca coś zarezerwować - kwietnia.
O jakim hotelu konkretnie piszesz? Rzuć linkiem, albo chociaż nazwą. Akurat we Włoszech dosyć trudno o solidne hotele za normalne pieniądze. Trudno też o hotele z porządnym zapleczem wakacyjnym. A z jakiego to biura konkretnie?
To zależy co dla kogo oznaczają normalne pieniądze. Ponad 2k trzeba zapłacić i ciężko np. o normalny pakiet all. Jednak z Prima holiday - Calampiso Village. Co ciekawe - z piaszczystymi plażami. Łatwo tam o piaszczyste plaże? Zazwyczaj na wyspach greckich mieliśmy z tym spory problem. Na Krecie jeszcze się jakaś znalazła, ale na Rodos mieliśmy już z tym spory problem.