Nie jesteś zalogowany.
Magi to rzeczywiście Twoje najlepsze zdjęcia (z tych,które widziałam) !!!
Miasto z klimatem,te azulejos,te stare kamienice...wszystko super
Pogoda cudaśna !!! Bea ma rację,warunki atmosferyczne podstwa do dobrych fotek
Ja to w ogóle nie robię zdjęć,jak nie ma słońca,no chyba,że muszę...
Dzięki Kasia Powiem szczerze, że ja nigdy nie jestem zadowolona ze swoich zdjęć tym bardziej miło słyszeć, że się podobają A Porto ma klimat, a jakże Wczoraj na finale Euro powiedziałam do M, że jak Portugalia wygra to polecimy do Porto
No i może to jest metoda, nie ma słońca nie robię fot
Ja też prawie nigdy nie jestem zadowolona ze swoich zdjęć
Staram się robić wyłącznie w słoneczku,ale nie zawsze da radę...
No po wczorajszej wygranej Portugalii też pomyślałam,że fajnie byłoby tam znowu,właśnie teraz być
I choć meczyk średni tzw...więcej płaczu i lansu niż gry,ale...piłka sama nie wpadła
Należy Im się...chociażby za przegraną z Grecją 10 lat temu w Portugalii z tym samym trenerem zresztą...paradoksalnie...tak,jak teraz przegrała Francja u siebie...
P.S.Jeśli okaże się kiedyś,że Porto nie jest takie piękne,jak u Ciebie na fotkach to będzie reklamacja
Hyde kochana -dzięki za cudny spacer po Porto foty przepiękne i klimatyczne i masz być dumna a nie niezadowolona
Hyde - a co Ty chcesz od tych zdjęć??? Nie jestem zwolenniczką miast, ale jest kilka wyjątków i na pewno Porto chciałabym zobaczyć...poprzewracane wieże Eiffla, klimatyczne uliczki - cudnie tam!
A! I też już z Twoich zdjęć znalazłam swoją pocztówkę ale inną niż Ty Nie wiem jak się cytuje zdjęcia
Hyde, Twoje fotki Porto, i przed- i podczas zachodu po prostu wymiatają...
urocze! Dzięki za wnikliwą penetrację mojego ulubionego miasta z P
Hyde, jak możesz narzekać na takie piękne zdjęcia Ja ze swojego pobytu w Porto mam parę niewyraźnych fotek z czarnym niebem w tle - to dopiero jest porażka
Fajnie się z Tobą zwiedzało
Mabro dzięki