Nie jesteś zalogowany.
Witam, mam dość wakacji w Polsce, wszechobecnych kebabów, cebulandii i brzydkiej pogody. Kocham piękne widoki i każde wakacje w Chorwacji wspominam z utęsknieniem. Szukam jakiegoś niesamowitego miejsca, i najbardziej zależy mi na jakimś mieście, lub wyspie, która ma do zaoferowania piękne krajobrazy. Musi być tanio,najlepiej proszę o przedział cenowy i ile muszę zabrać pieniędzy by nie głodować np. na 10 dni niestety nie stać mnie na wypaśne hotele. Myślę, że znajdę tu ludzi którzy mają to podejście co ja i podzielą się doświadczeniami. może to być jakiś camping tylko z prysznicem, chce czegoś innego. Oczywiście jeżeli znacie jakieś sprawdzone hotele to proszę o informacje. Pomóżcie prosze
sunshine98 ja wlasnie na mega tanie wakacje wybieram sie 1 wrzesnia kierunek Macedonia . Bilet kosztowal nas do Macedonii 15 euro a naszych znajomych 59 centow!!! Ale oni maja w tym tylko bagaz podreczny , dlatego ja wolalam doplacic zeby moc zabrac wiekszy bagaz . Bilet powrotny 20 euro . Wynajem samochodu 95 euro i chata z basenem 110 euro . Razem 245 euro na osobe na 10 dni . Benzyna to koszt 60 centow za litr . Jedzenie podobno tanie . Ile wyjdzie calosc z wydatkami na miejscu napisze po powrocie .....Jeszcze takim dosyc tanim kierunkiem byla Malta tygodniowy pobyt wyszedl mnie 1600 zl
Im niżej na południe, tym ładniej! Ja osobiście polecam małą miejscowość położoną niedaleko Dubrownika - Trsteno. Jest przepięknie!