Nie jesteś zalogowany.
Wracając do zachodu słońca przy świątyni, to nasza pilotka też wpadła na świetny pomysł by szybciutko wracać do hotelu jeszcze przed zachodem. Tu trafiła na nasz zdecydowany opór.
W końcu powiedziałem, że jak się spieszy, niech wsiada w taksówkę i jedzie do hotelu, bo nam do niczego już nie jest potrzebna. Nie po to wykupiłem fakultet by oglądać hotel
Nadąsana wróciła z nami.
Szkoda tylko że wyświetlane zdjęcia są w tak małe. To bardzo zaniża jakość odbioru. Szczególnie panoram. Tu mały uśmiech do admina. Może da się coś zrobić??
Oscar, te ostatnie zdjęcia to taka wisienka na torcie Bardzo mi się podobała Twoja wycieczka i Twoje foty. Gdybyś znalazł jeszcze jakieś nowe to chętnie popatrzę
Moja wycieczka i moje zdjęcia przestały mi się podobać
Ostatnio edytowany przez mabro (2016-11-02 23:00:51)
Mabro – walnęłaś z grubej rury. Twoja wycieczka była tylko trochę krótsza.
Co do zdjęć, daj szanse nam to ocenić. Z pewnością będzie to uczta dla oczu.
balijskie fotki piękne...., mimo komercji - Bali nie mniej urokliwa jak pozostałe wyspy, no może tylko tych ludziuff ciut za dużo ; świątynki śliczne a ten zachodzik- miodzio
Mabro, nie grzesz Kobieto! większość ludzi dałaby się pokroić za taką wycieczkę jak Twoja, a Ty narzekasz - ciesz się tym, że dane Ci było tam być i nie marudź:) tylko wklejaj foty! a reszte ocenimy my
Oskar- zakończeniowe panoramy rewlacja
No i jak zwykle- dziękuję ci bardzo,że zechciałeś się z nami podzielić następnym kawałkiem świata
Czekam na następne podróże i następne relacje co pewnie niedługo nastąpi
ponieważ za długo na miejscu nie potrafisz usiedzieć
Dziękuję
Oscar-dzięki za fajną relację i poświęcony czas
Magiczna podróż...
Ostatnio edytowany przez katerina (2016-11-03 20:51:15)
Zdjęć na forum nie udało mi się powiększyć.
Nikt o nic nie pyta?!
Najwyższy czas kończyć.
Czy gdzieś ruszę?? Pewnie tak! Tylko jeszcze nie wiem gdzie. Szukam czegoś fajnego.
Za to na przyszłe lato mam już mgliste plany.
Może pamiętacie, na początku (str2) relacji ucieszyło mnie wykupienie wycieczki do Argentyny z Boliwią z siedmiokolorową Quebrada de Humahuaca, solnisko Uyuni, itp.
Wyjazd niestety nie doszedł do skutku.
Jak mówi przysłowie, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Tak tez się stało! Jest już ciekawsza wycieczka z super programem. Takie wyłuskanie z dwóch programów co najlepsze i stworzenie niemal ideału.
To połączenie „pociągu do tego co jeszcze nieznane” z wycieczką „Na szlaku piękna” (relacja jest na forum Chile) Do poprzednich rewelacji dochodzi jeszcze niesamowita Atakama.
Mam jakieś przeczucie, że trochę przyczyniłem się do powstania tej trasy.
Na wiosnę podczas zwiedzania południowej Argentyny sugerowałem podobna trasę naszej pilotce Darii.
To trasa dla tych co już byli w Peru Może wzięła sobie moje sugestię do serca, a może już wcześniej o tym myślała? W sumie nieważne. Ważne że jest!!
To esencja północnej Argentyny i północnego Chile z Boliwią. Na mojej liście wyjazdowej jest w ścisłej czołówce!!
Wycieczka nazywa się (chyba nie najlepiej) „Od Atlantyku do Pacyfiku” i można ją znaleźć na stronie RT
Dzięki wszystkim za super doping.
Oscar, dzisiaj rano jak zwykle zajrzałam na Forum a tu nie ma kolejnego odcinka z Indonezji Już tak się przyzwyczaiłam do porannej lektury, że cały dzień mi czegoś brakowało
Chyba musisz zacząć pisać jakąś nową relację!
A teraz idę zobaczyć co za wycieczkę znowu wytropiłeś w RT
Dzięki Oskar - komentowałam sporadycznie, ale regularnie do Ciebie zaglądałam Dokładnie wszystko nam tu opisałeś, dużo zdjęć...FAJNIE
Program wycieczki bardzo ciekawy, nie miałabym żadnych oporów, żeby z RT właśnie na tą wycieczkę się wybrać.
Jeszcze raz dziękuję
Mabro, Kolka – Wiem, że planujecie już w najbliższym czasie wspaniałe podróże. Mam nadzieję, że zrewanżujecie się wspaniałymi relacjami. Z przyjemnością poczytam i pooglądam wasze wspomnienia.