Nie jesteś zalogowany.
Kilka słów o wycieczce
Niemal codziennie były dwa posiłki. Śniadania w hotelach i lunche w restauracjach. Często były to restauracje w 4 lub 5 gwiazdkowych hotelach. W większości były to bogate bufety. Gdy trafiała się jeszcze kolacja, najczęściej była w hotelu w którym nocowaliśmy.
W trakcie zwiedzania mieliśmy 6 przelotów wewnętrznych. Wszystko odbyło się sprawnie i szybko. Miejscowy kontrahent spełnił świetnie swoje zadanie.
Oscar,Ty się tak o ten lincz nie proś,bo jeszcze się chętni znajdą
I jeszcze się chciałam zapytać,jak to jest z tą "męskością" i siłą po spożyciu...?! Mit?!
Alicja,ale spostrzegawcza jesteś.
Ostatnio edytowany przez katerina (2016-09-15 21:51:32)
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-09-15 22:34:22)
Oscar,zmiotłeś mnie
Napisałam sarkastycznie to mam...
Nie wiem czy Cię "rozczaruję",ale termin ewentualnego wyjazdu nie ma nic wspólnego z Twoja odpowiedzią
To ja już siedzę ciuchutko i podczytuję relację z ukrycia...
Ostatnio edytowany przez katerina (2016-09-15 23:32:42)
Kati - to był tylko żarcik. Jeśli w jakiś sposób uraziłem, to najmocniej przepraszam. Nie miałem zamiaru nikomu dokuczyć.
Chyba to ja powinienem sie schować, a z pewnościa cicho siedzieć
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-09-16 06:08:22)
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-09-16 06:30:05)
Oskar...Ty "burkożerco"!!!
Ja wiem...kultura w każdym zakątku naszej planety jest inna, coś co nas szokuje - w innym miejscu jest normą, ale zdecydowanie wolę oglądać biegające i merdające ogonami burki niż w kawałkach na talerzu.
Nietoperze...takich dużych jeszcze nie widziałam, robią wrażenie! A krokodyle...super zdjęcia w tej zielonej wodzie
Ogólnie fajna wyprawa, piękne miejsca odwiedziłeś
Ostatnio edytowany przez Kolka (2016-09-16 18:35:51)
Oscar, czytam cały czas Twoją relację tylko się nie odzywam bo coś mi się doba za krótka zrobiła
Myślę, że chociaż na Sumatrze byliśmy niemal w tych samych miejscach to Ty chyba więcej widziałeś i więcej/ciekawiej sfotografowałeś. A piszesz, że to dopiero wstęp do tych najciekawszych ... No to czekam z niecierpliwością na c.d.
Nie bądż taka skromna Mabro. Wszyscy pamiętamy twoje piękne zdjęcia np. z Norwegii. Czekam z niecierpliwością na twoją Indonezję
Krótko- animalplanet- super
Antenka, jak już pisałem Indonezyjski świat zwierząt był podstawowym powodem wyjazdu do Indonezji. Orangutany i warany w naturalnym środowisku były dla mnie priorytetem.
Chyba nie muszę dopisywać że moje indonezyjskie marzenia sie spełniły.
cd. animal planet nastąpi niebawem