Nie jesteś zalogowany.
Antenko, ale przebieram kopytkami na dalszą relację
Zdradź tylko czy sama wszystko zorganizowałaś? Opcja dla zwykłego zjadacza chleba czy raczej cuś wyżej?
Senkju!
Ewelka - miło mi
To była opcja z biura, zorganizowana wycieczka Z racji tego,że leciałam sama Pewnie,że wolałabym sobie taki wyjazd sama zorganizować, co wcale nie jest takie trudne, ale nie było chętnych A ,że nic na razie długoterminowo nie mogę planować, więc kupiłam wycieczkę na 3 tyg przed wylotem.
taram! jestem! czytam! Antenko porzuć grudniowe zajęcia i pisz!
Ok, a więc tylko czekać cierpliwie mówisz? Bea jestem za! W końcu bez przesady: pierogi nie uciekną ))
Zameldowanko
Antenko zapowiada się super! Kiedyś czytałam o tym programie, ale dla mnie mógłby być ze 3 dni dłuższy, bo jak jestem w PL, to zaraz mnie do roboty wzywają
Czy lotnisko w Doha jest dość "czytelne"?
Czyli w przyszłym sezonie strzelasz w Kenię?
Czekam na cd.
Ewelka, Bea- ja nic innego nie robię, tylko dłubię w zdjęciach i piszę w przerwach od zajęć służbowych Pierogi olałam
Malaria- No ja też wolałabym dłużej, ale jak się nie ma co się lubi...
Lotnisko w Doha ,, nawet bardzo czytelne" bardzo dobrze oznaczone, poruszałam się bez problemu, ale lądowaliśmy i startowaliśmy z tego samego terminala. Wychodzisz , idziesz za strzałkami tranzyt, sprawdzasz na tablicy swój gate i szukasz go po oznaczeniach. Jest łatwo, tylko pochodzić trochę trzeba, bo tak średnio wielkie Nam spokojnie 1,5 ha na przesiadkę starczyło bez problemu i czekaliśmy jeszcze na lot.
Ostatnio edytowany przez Antenka (2016-12-20 20:37:21)
ale graty, jak w "amerykańckim" filmie