Nie jesteś zalogowany.
Hej, hej,
Pozdrawiam z podróży, w którą właśnie wyruszam
Zima w pełni, więc mój kierunek: oczywiście Alpy, na narty...
Tym razem powtórka ze Szwajcarii - ten sam region, co przed 10 laty, ale ten czas leci!
Ania
Aniu, dziękujemy Gratulacje kolejnego wyjazdu, fajnie będzie zobaczyć czy i co się zmieniło po latach
Baw się dobrze
Wspaniałego szusowania, pięknej pogody i cudownych przeżyć. Pozdrawiamy :-)
Aniuś,
ale Wam dobrze....., cudownego urlopu i wspaniałego wyjazdu Wam życzę i udanego szusowania w jednym z najpiękniejszych zakątków Europy!!!
Dla mnie Szwajcaria, a szczególnie Alpy Berneńskie i w ogóle berneński Oberland, to jak dotąd widokowy nr 1 w Europie ( no, może : ex aequo z Norwegią ); zazdraszczam Ci tych widoków!
Bawcie się cudownie, Pozdrowionka z mroźnego i cudnie słonecznego podwarszawskiego Mazowsza
PS, no, a skoro już tam jesteś, to "uściskaj" ode mnie Pannę, Olbrzyma i Mnicha ; oj, mam takie marzenie, żeby tam kiedyś wrócić...
Ostatnio edytowany przez piea (2017-01-28 10:06:42)
Aniu- udanego szusowania, dużo pięknej pogody- bawcie się dobrze
Hej,hej,
Dziekuje Wam.
Ala, tak wlasnie tu jest cudnie, że chce sie wracac :-)
Zimowa sceneria bajeczka, dzis dojechalismy do celu, w sloncu. Od jutra narty.
Jest pieknie, pozdrawiwm zserca Alp, lauterbrunnen
Pozdrawiam Wszystkich Travelmaniakow z cieplutkich Filipin. Bo cieplutkie to one są - gorzej ze słońcem Tak sobie te chmury mnie upodobały, że nie chcą się odczepić
A Filipiny bez słońca to...sami rozumiecie...
Został mi jeszcze tydzień - jeśli pogodowo nic się nie zmieni to poważnie się na te Filipiny obrażę! O chorobie filipinskiej już nawet nie wspominam...
Ostatnio edytowany przez Kolka (2017-01-30 03:14:30)
Asia- no Filipinki bez słonka to masakra... Ale Kochana odpoczywaj, ładuj akumulatorki, baw się I jak najwięcej słonka życzę
Skoro nawet Filipiny bez słonka, to i mnie trochę lżej zaakceptować zaciągnięty chmurami dzień w Alpach. W końcu to jednak wysokie góry, aura zmienna. Za 2 dni znów ma powrócić tu do nas słońce . Ale i tak jest pięknie :-)
Pozdrawiam serdecznie
Dzięki Ania Też słoneczka życzę i bawcie się dobrze
Hej,
Szwajcarskie prognozy precyzyjne, jak i zegarki :-)
Od dwoch dni sloneczko w pelnej krasie, widoki rewelacyjne...
Jungfrau w sukni bialośnieżnej tak się wdzięczy i połyskuje, ze aż trudno od niej wzrok oderwac.
Pozdrówki!
Wzajem; no to będzie uczta dla oka
czekam z niecierpliwością