Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-18 19:58:05)
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-18 20:19:01)
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-18 22:41:22)
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-18 22:26:02)
nie wierzę, niedźwiedzie po nocy nie ryczą
stare górskie powiedzenie - kto późno wychodzi ten w domu nie nocuje
ja ta latarki nie zabieram i nie zdarzyło mi się wracać w ciemności
nigdy też nie wracam tą samą drogą, którą wchodzę (chyba że innej nie ma)
tutaj akurat - ze Świnicy na Zawrat i na Gąsienicową; wiem, wiem - nie o tej porze
papuas ryk niedźwiedzia dobiegł no nas z okolic Kalatówek, gdy my byliśmy jeszcze przed Myślenickim Turniami, a wtedy nie było jeszcze zupełnych ciemności na dworze - jak nie chcesz, to nie wierz Ja w każdym razie nie ubarwiam dodatkowo swoich opowieści
A co do schodzenia tą samą drogą, to też nie lubimy i staramy się schodzić inaczej. A w tym przypadku wjechaliśmy do góry kolejką, a zeszliśmy na piechotę
Jeszcze nigdy i nigdzie nie widziałem tak dużo świetnych zdjęć z naszych gór. Pokazuj jak najwięcej, bo dla wielu te widoki sa równie dostępne jak pobyt na Marsie czy Wenus
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-03-19 10:30:51)
Angela- piękne zdjęcia Nasze góry są
wierzę na słowo, że ani Ci przez myśl nie przeszło ubarwianie, a nocy każdy ryk straszny
niedźwiedzie nie ryczą, bo po cóż miały by straszyć potencjalne ofiary ?? jak nie chcesz nie wierz
tak droga na Wołowiec wyjątkowo czasochłonna, więc warto skorzystać z traktorowej kolejki (chyba nadal jeździ?), a my zeszliśmy kiedy były jeszcze otwarte wypożyczalnie rowerów (chociaż już się pakowały) i asfaltem na rowerze srruuuu; za 10 min na dole - oddać rower i da autka
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-19 18:30:36)
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-19 21:30:34)