Nie jesteś zalogowany.
Witam Wszystkich travelmaniaków
Chyba nie ma nikogo kto oparłby się urokowi norweskiej przyrody. Ten kraj przyciąga jak magnes. Malownicze fiordy, wodospady, pokryte lodowcami szczyty gór oraz 97 % powierzchni kraju pokrytej lasami, górami oraz wodą to wystarczające argumenty aby wyruszyć tam ponownie poobcować z naturą.
Po zeszłorocznej wyprawie uzależniłem się od Skandynawii stąd to ogłoszenie
Wybieram się ponownie , tym razem tylko do Norwegii ( może delikatnie Szwecja) i szukam dwóch chętnych osób.
Z racji tego ,ze to kolejny wyjazd z czystym sumieniem mogę powiedzieć ,że to wyjazd nie rujnujący kieszeni jak to ogólnie przyjęto. Pomimo tego, że Norwegia to jeden z najdroższych państw daje ogromne możliwości taniego zwiedzania.
Jeśli chcesz przeżyć niezapomnianą przygodę, zobaczyć na własne oczy "dzieła sztuki matki natury" nie przeraża Cię spanie w namiocie ,gotowanie na ognisku to zdaję się ,ze na Ciebie czekam
Najważniejsze miejsca , które chcę odwiedzić to na pewno Trolltunga, Kjerag, Bergen, Allesund, droga nr. 17 ze Steinkjer do Bodo oraz Lofoty , drogę Troli oraz wiele innych.
Zeszłoroczna wyprawa była w większości zaplanowana dzięki pomocy eksperta - AniMW którą serdecznie pozdrawiam
Zapraszam do wspaniałej przygody
Mariusz
siemandero.....
Mariusz...czy możesz napisać więcej szczegółow termin itd....jestem zainteresowany ewentualnie jak coś to pisz na priva
Mariusz...wielkie dzięki za info
Mariusz, trzymam kciuki za Waszą kolejną, udaną wyprawę do N
Jakby co, chętnie nadal służę pomocą, choć już pewnie na tyle sam poznałeś Północ, że mozesz byc kompetentnym liderem grupy. Powodzenia!